Нинова с оферта към Борисов: Социологическо проучване да покаже какъв да е дебатът

„Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: „Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме”, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

„За разлика от него, ние приемаме политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Затова оставаме на позиция, че го предизвиквам на лидерски дебат. Смятам, че той се страхува от това и се крие зад експерти“, казва Нинова.

„Експертите не могат да носят политическа отговорност. Искам лидерски дебат и всеки да заяви визията си накъде ще води България, ако спечели изборите. За да спрем с размяната на реплики, имам едно предложение към ГЕРБ. Все се позоваваме на народа – какво иска той и какво ни е поръчал. Предлагам те да посочат една социологическа агенция и ние да посочим една, и да направим бърз сондаж, какво иска българският народ да види и да чуе – лидерски дебат или експертни разговори, и да се съобразим с желанието и волята на народа“, гласи идеята на Корнелия Нинова.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Боже и тези СМЕШНИЦИ се канят да управляват държава на която си нямат хабер какви и са проблемите !!! Да не говорим за народа , той какви проблеми има ! Нито един негов проблем не са решили и няма да решат, а който мисли различно много пъти още ще настъпва мотиката и ще се чуди на късмета си.

  2. Как да нямат mils.Енергииния експерт по белене и крадене по целия енергиен сектор Р.Овч.Бившия министър от правителството на БСП ,с премиер Ж. Виденов/сещате се кой/ специалист по банковия сектор и т. н.Не ги обиждай хората.Те си знаят работата.Като дойдат на власт ще ни завлекат в пропаста и после ще се наведат да отмине бурята.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.