НЛО преследвал Майли Сайръс

Преди случката певицата си купила трева

Изпълнителката готви албум с кавъри на “Металика”

27-годишната певица Майли Сайръс, както мнозина, не вярвала в съществуването на извънземни, но всичко се променило, когато ги видяла с очите си. Това призна звездата пред “Interview” в разговор с модния дизайнер Рик Оуенс. “Шофирах с мой приятел през Сан Бернардино (щата Калифорния - б. р.) и бях преследвана от НЛО. Сигурна съм, че го видях”, казва тя.

Певицата обаче, уж между другото, отбеляза, че преди случката си купила малко трева от фургон пред магазин за такос. Въпреки това, Майли Сайръс рисува много подробно срещата си с НЛО. “Най-добре може да се опише като летящ снегорин. Пред него имаше голям плуг и той грееше с жълта светлина. Видях го как лети, приятелят ми също го видя”, казва певицата. Майли Сайръс добавя, че и други автомобили също спирали да наблюдават летящата чиния, така че това, което видяла, било съвсем реално.

Изпълнителката на “Малибу” изтъква още: “Видях едно същество да седи в летящия обект. Погледите ни се срещнаха и това ме шокира. Треперех пет дни след тази среща.” Сайръс добавя, че е твърде егоистично да смятаме, че хората сме единствените същества във Вселената.

Певицата не е първата, която говори за среща с извънземни. Британският певец Роби Уилямс също каза, че е срещнал НЛО и не крие, че вярва в извънземни. Преди време той заяви, че при едно от наблюденията му, чинията била толкова близо, че е могъл да я удари с топка за тенис.

Междувременно 27-годишната Сайръс разкри, че записва албум с кавъри на парчета на “Металика”. Нейният предстоящ седми студиен албум “She is Miley Cyrus” по план трябва да излезе през ноември.

Коментари

Задължително поле