Нова версия за палежа в Слънчев бряг: Някой инсценира гангстерска война

Има нова версия за палежа в Слънчев бряг. Както „Труд“ вече писа, двамата, които са предизвикали пожара, не са полели заведението, а входа на хотела до него. Това навежда на мисълта, че вероятно става дума за инсцениране на гангстерска война, каквато не съществува.

Щетите от палежа не са големи от една страна, а от друга има скандален факт – подпалено е заведението „Фор ю“. Вероятно някой иска да скара враждуващите и без друго страни и да разбуни наново духовете, допускат криминалисти.

Двама качулати издирва полицията под дърво и камък за палежа на заведението на Божо Кравата. На камери, които са заснели подпалвачите, се вижда как те се промъкват, поливат с течност и драсват клечката, след което огънят лумва, около 11.30 часа в четвъртък.

През юни миналата година в това заведение бе прострелян Митьо Очите и убит гарда му Сашо Водолаза.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Стига с този “ някой “ ! Или с “ заведено е дело срещу неизвестен извършител “ ! В други страни извършителите ги залавят за броени дни, атук… Лесно е да се каже “ неизвестен извършител “ , нали ? Явно ЛИПСВА желание и още нещо .

  2. Всички които се занимават с разпространението на наркотици да изгорят в ада.Да се палят и избиват тези боклуци. Никакво разследване, изтровиха децата ни. Доживотен затвор за тези изроди.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.