Тежки наводнения в Индия

Саджид Джавид иска по-дълъг период на свободно движение на гражданите на ЕС във Великобритания

Пиян шофьор уби пешеходец в Търново и избяга от местопроизшествието Криминалисти изясняват самоличността на прегазения мъж

Жанет Димова, „Винпром Карнобат“: От акцията се облагодетелства конкурента ни – „Винпром Пещера“

Русия с план да създаде военна база в Иран

Засилен трафик по пътищата в края на трите почивни дни

Мъж нападна пърформанс артистката Марина Абрамович

140 хиляди домакинства в Чехия без ток заради ураганен вятър

Жълт код за силен вятър в 23 области в страната

Заводите на Миню Стайков ще възобновяват работа поетапно

10% мита върху китайски стоки въвеждат САЩ от днес

На 24 септември 2018 да почерпят

Европейската седмица на спорта започна Любо Ганев и златни момичета бяха на откриването в Борисовата градина

Тодор Неделев: Сега пак ще кажат, че сме дали мача на „Лудогорец“

Задържаха мъж с електрошоков пистолет пред Бъкингамския дворец

Нова версия на счетоводен продукт демонстрира бизнесът пред студенти и преподаватели в Свищов

Снимка: Стопанска академия

Представители на практиката демонстрираха в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” в Свищов счетоводен продукт, предоставен безвъзмездно на висшето училище за обучение. В срещата участваха студенти и преподаватели от катедра „Счетоводна отчетност” и други катедри, финансовият директор и главният счетоводител на Академията, директорът на Академичния компютърен център, представители на Центъра за кариерно консултиране и връзки с обществеността.

Управителят на „Бонев Софт Одитинг” ООД Тодор Христов, управляващият съдружник и регистриран одитор Траяна Христова, и мениджърът по продажби Царка Михайлова обясниха на студентите как могат да използват счетоводната програма АЖУР – L не само по време на обучението им, но и след това в бъдещата им работа. Лекторите представиха най-новите разработки и възможности на програмата, които се използват в практиката и имат над 4000 внедрявания. Те демонстрираха на практика възможностите на новата версия и новия модул на АЖУР – L, улесняващи работещите с този продукт. Коментирани бяха новите възможности за управление на данни и взимането на полезни решения чрез използването на продукта, преминал през много версии, но първоначално създаден през 1990 г. като счетоводна програма „от счетоводители за счетоводители”. В срещата участваха и регионалните търговски представители на фирмата за Русе и Велико Търново.

Стопанска академия и „Бонев Софт Одитинг” ООД имат дългогодишно партньорство при обучението на студенти, но за първи път представители на фирмата изнесоха презентация пред студенти. Гостите споделиха, че са впечатлени от отношението и заинтересоваността на възпитаниците на свищовското висше училище и от академичната атмосфера. След презентацията, ръководството на фирмата проведе и работна среща с ректора доц. д-р Иван Марчевски. Двете страни подписаха договор за партньорство и сътрудничество, на който една от целите е осъществяване на целенасочена политика за ефективна професионална реализация на завършилите в Стопанска академия кадри. По време на срещата бяха обсъдени и конкретни дейности за осъществяване на активен обмен на опит, научни кадри и лекторски състав, за реализация на проекти в интерес на бизнеса и на образователните цели на Академията.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.