Секси лъвицата Оливия Уайлд ще се пробва в режисурата Дебютният филм на мацето се казва “Booksmart”

ООН прие единодушно резолюция за прекратяване на огъня в Сирия

Филм с българско участие спечели “Златна мечка” на “Берлинале” (СНИМКИ)

Шофьорка заби колата си във бензиностанция в Благоевград

Все повече туристи от Азия идват у нас с цел винен туризъм

Работодатели дават щедри бонуси за довеждане на нов колега в офиса

Сидеров: Мога да намера нов енергиен министър

КАТ преброи 2536 ранени по-малко от лекарите Разлика с над 22% между данните на МВР и Министерство на здравеопазването установи Институтът за пътна безопасност

Забраниха играчките оръжия в пакистанска провинция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в неделя, 25 февруари 2018

Сняг и паднали дървета на Шипченския проход

Въоръжен мъж се барикадира в дома си във Велинград Излезе да вземе дърва за печката и го арестуваха

„Левски“ подгони вечния съперник

Цветанов в Сандански: Усилията на ГЕРБ са насочени към реализирането на успешни политики в местната власт

“Реал” се утвърди в тройката

Нова версия на счетоводен продукт демонстрира бизнесът пред студенти и преподаватели в Свищов

Снимка: Стопанска академия

Представители на практиката демонстрираха в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” в Свищов счетоводен продукт, предоставен безвъзмездно на висшето училище за обучение. В срещата участваха студенти и преподаватели от катедра „Счетоводна отчетност” и други катедри, финансовият директор и главният счетоводител на Академията, директорът на Академичния компютърен център, представители на Центъра за кариерно консултиране и връзки с обществеността.

Управителят на „Бонев Софт Одитинг” ООД Тодор Христов, управляващият съдружник и регистриран одитор Траяна Христова, и мениджърът по продажби Царка Михайлова обясниха на студентите как могат да използват счетоводната програма АЖУР – L не само по време на обучението им, но и след това в бъдещата им работа. Лекторите представиха най-новите разработки и възможности на програмата, които се използват в практиката и имат над 4000 внедрявания. Те демонстрираха на практика възможностите на новата версия и новия модул на АЖУР – L, улесняващи работещите с този продукт. Коментирани бяха новите възможности за управление на данни и взимането на полезни решения чрез използването на продукта, преминал през много версии, но първоначално създаден през 1990 г. като счетоводна програма „от счетоводители за счетоводители”. В срещата участваха и регионалните търговски представители на фирмата за Русе и Велико Търново.

Стопанска академия и „Бонев Софт Одитинг” ООД имат дългогодишно партньорство при обучението на студенти, но за първи път представители на фирмата изнесоха презентация пред студенти. Гостите споделиха, че са впечатлени от отношението и заинтересоваността на възпитаниците на свищовското висше училище и от академичната атмосфера. След презентацията, ръководството на фирмата проведе и работна среща с ректора доц. д-р Иван Марчевски. Двете страни подписаха договор за партньорство и сътрудничество, на който една от целите е осъществяване на целенасочена политика за ефективна професионална реализация на завършилите в Стопанска академия кадри. По време на срещата бяха обсъдени и конкретни дейности за осъществяване на активен обмен на опит, научни кадри и лекторски състав, за реализация на проекти в интерес на бизнеса и на образователните цели на Академията.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.