Нова женска война във „Фермата“

Колкото повече наближава финалът на риалитито „Фермата“, толкова по-ожесточена става конкуренцията между участниците. След като миналата седмица младият емигрант Роман предаде десантчика Митко Тимчев, който беше сред най-близките му приятели, и го изпрати на дуел, сега и емигрантката Росица ще направи опит да се отърве от една от жените в шоуто.

Филоложката Александра, която буди най-много симпатии сред останалите, най-вече сред мъжете, беше избрана от новата шефка на стопанството за тазседмичния първи дуелист. Аргументите на Росица бяха, че до този момент Сашка не е била на дуел и по тази причина не се е доказала достатъчно, за да поеме към големия финал на шоуто.

Александра обаче съзря женска злоба в това решение и обясни, емигрантката няколко пъти й е споделяла, че я е страх от нея, защото умее да си контролира емоциите.

Още в началото на „Фермата“ жените в шоуто започнаха да се отстрелват една друга, което драстично повлия на баланса между половете. Това наложи връщането на една от вече отпадналите участнички, за да се възстанови равновесието. След като за кратко се поукротиха, сега дамите в стопанството отново си вдигнаха мерника една на друга. Малко след като бе посочена за дуелист, Александра също не се поколеба да избере за свой конкурент на арената най-близката си приятелка в шоуто – бесарабската българка Лилия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл