Нова информация за Близнаците, Скорпионите да не сядат зад волана - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Избягвайте срещи и разговори с деловите си партньори и не поставяйте началото на нови занимания в почивния ден. Ако се налага да разговаряте, нека е дистанционно. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на собствената си интуиция. Днес и Съдбата ви предупреждава за предстоящите проблеми. След работните часова у дома ви се иска да се отдадете на романтична среща, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор с когото си допадате.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден сте изпълнени с нежелание да работите. Не се изкушавайте да обмисляте взимането на заем, защото трудностите ще са си за вас. Не са изключени проблеми, за които трябва да намерите компромисно решение. Очаквайте приходи, но не давайте гласност, че сте ги получили. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, ако сте семейни, мили жени.

БЛИЗНАЦИ

Денят почивен и е добър за обогатяването с нова информация, която ще издигне на ново равнище вашия интелект и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, свързано с творчески срещи и обмяна на опит, ако сте ги уговорили предварително. Бъдете самокритични и не проявявайте прибързаност! Избегнете влошаване на семейните отношения заради намесата на ваши роднини. Не прекалявайте с претенциите към към любимия си. Когато се приберете пригответе романтична вечеря и се отдайте на желани сексуални удоволствия.

РАК

В този почивен ден не обмисляйте смяна на работното си място и не взимайте важни решения. Дори и при примамливи предложения, поднесени ви дистанционни, обмислете добре действията си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора. От сутринта очаквайте недоразумения и претенции от страна на близките си. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимия не ви е от полза, защото няма идеални хора. Можете да се обречете на самота. Не бива да критикувате партньора си в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада.

ЛЪВ

Не сте склонни да се съобразявате с обстоятелствата в почивния ден. Податливи сте на залитане в крайности, но вредите на себе си и на вашите близки. Поканата за гостуване при ваши близки изисква да сте предпазливи и сдържани в общуването. Ще опознаете лошите черти на хора, които до днес сте считали за приятели и не сте подозирали, че са готови да ви вредят. Семейните жени да очакват проблеми. Ако не сте семейни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си в леглото- може да нямат желание за секс.

ДЕВА

Денят е почивен и е неблагоприятен за поставяне на ново начало. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте заработили предишните дни. Не проявявайте раздразнителност. Неблагоприятното съчетание на странични фактори, водещи до трудности, може да ви създаде неприятности от различно естество. Жените да не пропускат възможността за запознанство и за романтични приключения. Чарът ви покорява мъжете и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в преживявания с различни партньори.

ВЕЗНИ

В този почивен ден може да усетите леко неразположение заради отминаващо напрежение. Трудностите не са ви по вкуса. Не се вживявайте в проблемите си, работете активно дистанционно и вечерта си дайте време за вашите близки и за да си почивате. Ще усетите известно отпускане и тъга вечерта, ако сте отпаднали и уморени. Отдалечили сте любимия си и страдате, защото се чувствате самотни. Направете крачката към изясняване на отношенията, особено ако виновните сте вие, мили дами. Не пропускайте да се извините.

СКОРПИОН

Въпреки идеалният за пътувания и промени почивен ден е по-добре да не сядате зад волана, ако не искате да ви съставят акт за превишена скорост или ако не спазвате забраните. Изнервени сте и сте склонни да спорите. И днес няма да ви се разминат трудности и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Очакват ви усложнения с любимия, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните жени, които имат среща с нов партньор, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

По възможност избегнете общуване с деловите си партньори в този почивен ден, както и поставянето на ново начало. От сутринта очаквайте недоразумения с ваши близки. Не реагирайте прибързано на нечия критика. Можете да пътувате, но само делово, особено ако още не са вдигнати забраните. Несемейните жени да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс.

КОЗИРОГ

Не се натоварвайте с непосилни задачи, въпреки че този почивен ден е благоприятен защото никой не ви досажд с искания за какво ли не. Ще се справите с всичките си задължения. Не са изключени изгодни предложения за съвместен бизнес, които може, ако не сте прозорливи да се окажат провал. Очаквайте романтично запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на партньора си, че уважавате желанията му, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви принудят в почивния ден да промените исканията си, въпреки че са свързани с новите ви планове. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими. Спестете си неприязънта на вашите колеги, които се опитват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Радвате се на вниманието на ваш чаровен колега. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичната среща за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

РИБИ

Очаквайте новина за финансови постъпления, ако се занимавате с търговия. Изпитанията са по-лесно преодолими, ако имате на кого да разчитате в почивния ден и във времето на забраните. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с околните, само защото искате да си почивате, но не ви е възможно. Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимия си, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп