Нова роля в трилър: Марк Уолбърг е наемен убиец

„Flight Risk“ е новият режисьорски проект на Мел Гибсън

Филмовата компания Lionsgate представи трейлър на екшън трилъра „Flight Risk“. Действието на филма се развива на борда на малък самолет на височина от няколко километра. Премиерата в Северна Америка ще се състои на 18 октомври.

В историята пилот, изигран от Марк Уолбърг, транспортира маршал от авиацията (Мишел Докъри) и нейния подчинен, в лицето на дезертьор с важна информация (Тофър Грейс). Персонажът на Грейс трябва да се яви в съда и да даде показания. Докато самолетът лети над планинската пустош на Аляска, героят на Докъри осъзнава, че пилотът не е този, за когото се представя. Всъщност този оплешивяващ холерик с психопатичен блясък в очите е убиец, чиято мисия е да елиминира ценен свидетел. В кабината на самолета започва бой. Пилотът обаче не е единственият, който крие истинската си самоличност.

„Flight Risk“ е написан от Джаред Розенберг. Режисьор е Мел Гибсън. Това е третото му сътрудничество с Уолбърг. Преди това те играят заедно в комедията „Здравей, татко, Нова година! 2“ (2017) и биографичната драма „Отец Стю“ (2022).

В същото време Netflix представи още един проект с участието на Марк Уолбърг - екшън-комедията „The Union“. Тук той си партнира с носителите на „Оскар“ Холи Бери и Дж. К. Симсън. Филмът ще излезе на 16 август.

Марк Уолбърг си партнира с Холи Бери в „The Union“.

В историята Роксана (Бери) среща в бар бившия си приятел Майк (Уолбърг), когото не е виждала от студентските си години. Те си прекарват добре, но в края на вечерта Роксана приспива Майк и го транспортира от Ню Джърси до Лондон. Оказва се, че момичето е служител на тайна организация, наречена „Съюз“. От Роксана и нейния шеф (Дж. К. Симънс), Майк научава, че някой е откраднал база данни с всички американски шпиони, докато той, пълен новак в разузнаването, е призован да върне секретната информация. Но първо Майк, под ръководството на приятелката си, трябва да премине през интензивен курс на обучение.

Режисьор на филма е Джулиан Фарино. Сценарият е написан от Джо Бартън и Дейвид Гугенхайм. Актьорският състав включва още Майк Колтър, Алис Лий, Джесика Де Гоу и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино