В очакване на Джок Полфрийман пред центъра за временно настаняване в Бусманци (СНИМКИ)

Общинската болница в Нова Загора има нов скенер

Михайлов подаде оставка

Борисов ще се срещне с премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка

Убиец влиза за 25 години зад решетките 23-годишният Тодор отърва доживотния затвор заради съкратен процес

Джулиана Гани и годеникът й пускат обща песен, осмиваща Ричард Величков

Премиерът Борисов: Партньорството между България и Израел продължава да е отлично във всички сфери

Дядо блъсна с колата си баба на пешеходна пътека

Съдът спря делото за преместването на Куйович

И това видяхме…

Антония Петрова-Батинкова с нови снимки от двумесечната й почивка в Гърция

Елен връхлетял върху кола, тя пък ударила друг автомобил

Новите болшевики

Патогенът на политическата коректност броди из Западната цивилизация и заплашва да зарази смъртоносно целия сложен организъм с болестите на цензурата, розовия фашизъм и мекия расизъм на ниските очаквания. От САЩ и Канада през Великобритания и Австралия до Белгия, Франция, а вече и България – свободният свят е застрашен от идеологията на несвободата, маскирана като загриженост за малцинства и чувства.

Съвременният либерализъм представлява някаква брутална мутация на класическия либерализъм и няма нищо общо с ценностите, които превърнаха Запада в най-великата свободна и просперираща цивилизация в човешката история. Огромна част от днешните либерали приличат на политически коректни зомбита, които желаят да цензурират и да контролират езика, да използват репресивната сила на държавата, за да мачкат свободното слово. Тези понякога многоцветни и татуирани млади неомарксисти са новите болшевики, мулти-култи хунвейбини, решени да демонтират основите на Западния свят, да пратят в небитието индивидуализма и личната отговорност и да ги заменят с нов отблъскващ колективизъм, доминиран от политиките на идентичността.

За тях не е важно какво е съдържанието на характера ти, те не се интересуват от идеите и действията ти, в тяхната чудовищна идеология единственото важно е цветът на кожата, религията, полът, сексуалната ориентация. Те разделят света на жертви и насилници. Насилниците са хетеросексуалните бели мъже християни – вечните злодеи, които олицетворяват лошия Запад. Жертвите са всички останали – жени, чернокожи, гейове, лесбийки, мюсюлмани… Всеки, който може да бъде определен като представител на малцинство, веднага попада в колективния блок на репресираните.

Цялата анти-Тръмп, анти-Брекзит, про-ислямска, про-мигрантска истерия, сковала Западния свят, се корени в патологичното желание на новите леволиберални политкоректни мазохисти да накажат белите мъже и да подчинят свободните народи на своята дистопична визия за свят без граници и традиции, в който постмодерните брътвежи за липсата на обективна истина и морални императиви са закон.

Една кошмарна версия на света, в която публичната екзекуция с камъни на изнасилени жени в ислямския свят е точно толкова лошо нещо, колкото са секси рекламите с разголени красавици в Париж или Лондон. Свят, в който полът е само социална конструкция без биологична основа и всеки може да се идентифицира като мъж, жена или каквото си иска по всяко време. Болните им цели включват още тотална цензура и насилие срещу хора, които мислят по различен начин от тях.

Техните отровни идеи си пробиват път в реалния свят. Тези политкоректни мутанти на либерализма гъмжат и злосторстват из политическите, академични, медийни и културни елити на Западния свят. Преди дни в Канада одобриха абсурден закон срещу “ислямофобията”, който може да прати на съд дори най-умерения и рационален критик на исляма. Пак в Канада друг закон наказва работодатели и университетски преподаватели, които отказват да използват измислените от местните културни марксисти обръщения за служители и студенти, които не се идентифицират нито като мъже, нито като жени.

В САЩ холивудски звезди и журналисти открито призовават за убийството на президента Тръмп. Масовите протести, блокади и насилие срещу неговите привърженици са всекидневие. Опозицията се самонарече “съпротива”. Проведе се масов “Марш на жените”, съорганизиран от ислямистката Линда Сарсур, която има силни антисемитски възгледи и публично призовава Западът да се подчини на ислямския закон шариат. Това е все едно ККК да правят антирасистка демонстрация.

Ултралеви анти-Тръмп протестиращи редовно нападат и блокират лекции на автори и публични личности, които не харесват. Те подпалиха университета в Бъркли и спряха реч на Майло Янополус, после атакуваха с огън и камъни колежа в Мидълбъри заради лекция на уважавания интелектуалец Чарлз Мъри, биха невинни хора и вкараха негова колежка в болница.

В Лондон поредният терористичен атентат на радикализиран мюсюлманин отпреди дни е о(т)писван от медиите или като “престъпление без мотив”, или като “продукт на британския расизъм”.

В Германия всеки ислямски атентат с камион е отразяван, все едно че камионът е извършителят, а джихадистът зад волана по случайност е бил там. Прикриват се масови сексуални нападения, извършени от мигранти, кове се наратив, че най-голямата заплаха за Европа всъщност е националпопулизмът, който е нищо повече от реакция срещу тероризма и парализиращата политическа коректност и симптом за болестта на Запада.

В България либерални организации и техни представители пишат жалби до комисията за защита от дискриминация и искат глоби и наказания за карикатури и “реч на омразата”. А какво е “реч на омразата”? Всяко слово, което не им харесва на тях. Те дебнат кой какво пише в социалните мрежи и са готови да докладват, да забраняват, да смазват свободата. И всичко това с камуфлажа на загрижеността за малцинствата. Тоталитарни вълци с мултикултурни овчи кожи и знаменца в цветовете на дъгата. Пазете се от тези, които искат и мислят, че знаят как да направят света по-добър, красив и толерантен. И знаят по-добре от вас какво може и какво не може да говорите.

 

Що е то SJW?

Новите болшевики са познати още и като “сошъл джъстис уориъри” – воини за социална справедливост. Накратко – SJW. Те не искат просто равен старт, а равен резултат. И ако няма равен резултат, то това задължително е продукт на патриархалния потиснически ред. Tе не желаят да участват в спор с другата страна. Те искат да забранят другата страна. Затова са толкова опасни. “Толерантни” активисти, които прегръщат тиранията и могат да я наложат на всички нас, ако не внимаваме и не браним най-ценното – свободата на словото. А тя включва и свободата да нараниш нечии емоции. Защото фактите са по-важни от чувствата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (49)

  1. Тъпак, бЕгай бръже да се оплачеш на Рада Дълбоката, Ристе Бойкикев или на Пеко Таков унуката. ДЕБИЛ.

  2. търкало е главата ти, напомпана с брюкселски въздъх.

   1. Напротив много ясно и правилно се е израил човека. Не е работа на държавата кой с кого ще си ляга или в какво вярва, но е работа да се регламентират подобни връзки. Кои е фашистът при положение, че всеки българин е закърмен с това колко долни са циганите? А явни писатели като Владислав Апостолов директно се и изказват кое трябва и кое не. За жалост гейовете…травеститите, лесбийките ги е имало, има ги и ще ги има. Такива хора са с различни предпочитания както някой от нас са с различни разбирания. Трябва ли комунистите да затрият демократите заради различните им убеждения или обратното???

    1. Така е идиот едноклетъчен. Но държавата пропагандира, че няма нищо по нормално от това да си посредствен, прост и педал кат тебе…

    2. Ако питаш мен – да, по добре е комунистите да затрият либералдемократите и хюмнетата им като тебе.

 1. Много добра статия, но всичко написано се покрива от един термин -ляв глобализъм.

  Той е който иска да подмени християнското население на Европа с тъмни субекти, да наложи педерастията като нормална, както и да узакони останалите сексуални извращения и наекотиците.

  Другото е десния глобализъм на Тръмп. И между тези крайности, прдставени ни от клинтън имтръмп в америка, се движи светът.

  1. ляв, ляв, ама едрите капиталисти здраво го използват….

 2. Не са глупости. Точно така си е за съжаление. Ако не внимавате Кунева може вече да ви го е натресла. Чехльо обеща даже пред ООН да прави такива закони за изравняване и тук. Трябва много да се внимава да не ни направят на маймуни. Целта е да няма възпроизводство на населението, освен на мюсюлмански и еврейски семейства.

  1. чехлю е безроден олигoфрен и лъжец…

 3. Доста точно казано.
  Добре Владислав, давай напред !

 4. Между другото това всичко се налага от т.н. комитет за правата на човека към ООН. И отчасти от световната здравна организация. А там властва Саудитска Арабия, не без рамото на Хюсеин Обама, която като неподписала параграфите за равенство на жената нито за вярата може да си ги преправя както иска и да ги налага на другите страни. И така го прави. Чрес МЗО пък налагат гейовете да правят статистиките за сексуалните отклонения и да са единствените, които да могат да възпитават децата сексуално. В Швеция до 11 години не могат да кажат дали са момче или момиче и каква е разликата. Във всеки университет има т.н. вицеректорат за равенството. Абе като хелзинския комитет в Бг, ама хиляди пъти по-гадно.

 5. „Те не искат просто равен старт, а равен резултат. “ Забраната за повтаряне до 4-ти клас у нас е точно в този ресор… Но това не прави тъпаците по-умни, а точно обратното – по-умните слизат до нивото на тъпаците. Като кацата с мед и лъжицата катран е. КАКВА НАЦИЯ ГРАДИМ по този начин???

  1. какво ривеш, така е при демокрацията.

   1. Ще ти се. Ама е ПСЕВДО. Демокрацията е равен старт. Комунизмът е равн финал. Е, за някой – по-равен….

    1. тц. факт. не гледай държавното тиви, ами иди в някоя развита демокрация и виж действителността…

 6. Някои части от статийката и някои форумджии имат силен дъх на националсоциализъм. Новото лице на необолшевизма издава приликата му с националсоциализма, прилика достигаща с идентичност.

  1. ясно е, че си от посредствените. остани си прост – не се опитвай да се напъваш.

  2. Абе по-страшно е. Ама трябва да идеш до Швеция за да го видиш. Богатите си имат нормални училища, а останалите имат училище дето съвсем официално има за цел децата от 6 годишни да стоят по 8 часа в стаята и да не шават. Който шава го обявяват с дефицит на внимание и на хапчета. А като пораснат момичетата забременяват заради държавната субсидия или като майки матки под наем. Бе си го видял, затова си дрънкаш.

   1. той и да го види, няма да го вдене – щот и за това малко акъл трябва… вероятно в къщи няма ни телевизор, ни радио – да не го затормозяват.

  3. Не може да се казваш Владилен и да те вземат насериозно, бе, дете. Тичай в съда и махни това смукано от да не ти казвам къде име, че ставаш за смях.

   1. що бе калинче,
    дъртият комунистически натегач татко му го е кръстил на владимир … ленин. та ся и той кат него – натяга се…

 7. в духа на статията, холандците субсидираха турския дианет и сивите вълци в името на интеграцията на турците в холандия.

 8. Апостолов, що с такъв плам громиш либерализма?
  Не знаеш ли, че Труд е на яслата на ДПС – либерална партия, част от Либералния алианс?

 9. Този „автор“ елементарно поставя равенство между „анти-Тръмп, анти-Брекзит и про-мигрантските“ настроения по света, в които за него се коренят всички злини в съвременното общество. Излиза, че следователно правилният подход за него е да си про-Тръмп, про-Брекзит и анти-имигрант! Освен това на г-нът много му е мъчно, че в САЩ така лошо са постъпили с откачения педофил и агресивен хомосексуалист Майло Янопулус.
  Параноично, анти-логично, напомпано с топъл въздух писание, пълно с измислици и заблуди.

  1. каквото и да е писал авторът, факт е, че уродливите антитръмп, антибрекзит и проимигранти са нетолерантни гниди и осраха света.

 10. Много си е добра статията. Забелязма се, че плюят автора трио мъжеложци.

 11. Aнтихриста навсякъде си е антихрист – лъжец, крадец и убиец – слуга на дявола.

 12. Statiata e absoliutno tocna. Sex ‘urotsi za 6 godishni deca i liberalna indoktrinacia / naprimer- za 2 svetovna voina se govori samo za Hitler, decata sa neuki po mnogo predmeti, geografia, istoria …, bez soglasie na roditelite zaribiavane s protivozachatachni za 13, 14 godishni momicheta, prikrito nasarchavene za narkotici i sexualni perverzii, a dobrite vozpitatelni merki se kriminalizirat – praviat v sobstvenoto ti semeistvo enichari za zlovrednata im ideologia.

 13. Като обобщение – става въпрос за космополитизъм , отричащ националност , етнос , културни особености , индивидуални качества на индивида , социална среда , религия , без оценка на първите 7 години домашно възпитание … Педерастията , наркоманията и др.подобни явления , може да са полезни за останалите народи , но за България са определено вредни – у нас върлува демографски срив , изчезваме физически като нация и е добре да има повече национализъм и здрав разум .

  1. Последното нещо от което има нужда България е национализъм. Това което си описал е този твои национализъм, а именно отричащ културните особенности, индивидуалните качества , социалната среда…религията и етносите. Относно наркоманите, ми то навсякъде ги има и като цяло няма нищо общо със демогравския срив в страната ни. За здравия разум си прав, ама докато 6-7 годишни зубкат революционни стихотворения без да знаят за какво иде реч ще има и полуграмотни зомбита които мешат омразата с национализъм.

   1. Мда… последно или предпоследно не знам, но знам, че България никога не е имала нужда от говеда като тебе.

 14. Поздравления за статията. Друго интересно – в Австралия тия дни предложиха жените, които са решили да си стоят вкъщи и да си гледат децата да бъдат задължени със закон да работят. Нужно било за растежа на икономиката.

  Международните корпорации и модерното ляво са се преплели в един нечист съюз, който цели унищожаването на националната (и всякаква друга) идентичност и превръщането на народите в хомогенна кафява маса. Неспособни да се организират и съпротивляват, безмълвни и безпомощни роби на корпорациите.

  Тази чума е страшна и всеобхватна и зад нея седят огромни капитали. Борбата срещу нея ще е трудна. Но изборите в САЩ доказаха, че не е невъзможно.

  1. Поздравявам ви за коментара! Напълно съгласен съм с вас.

 15. Поздравления за апостолов за снимката 🙂

 16. Алкохола не прощава никому. Влади, другия път като се напиеш си пусни „Планета“ пич и не посягай към перото, че много се излагаш.

  1. така е. преди да седнеш да пишеш поучително във форума – изтрезней. е, има и други опции, като да си много тъп или соросоидна кyрва 🙂

 17. Текста е пълен с противоречия. Автора не е наясно каква позиция защитава.Уж са либерали и признават самоопределението на другите но така искали да покорят целия свят…..нон сенс.

  1. да, нонсенс е. и затова авторът го коментира. явно авторът е по-наясно с нещата от тебе.

  2. Автора обясни, че са някаква уродлива мутация на либералите, т.е., те не са никакви либерали – ама кой да чете? Дай да осмиваме, че за това ни плащат. Нали така?

 18. Мисля, че западняците следствие на успехите си, охолния и безоблачен живот през последните 40-50г. са загубили чувството си за самосъхранение и ги управлява чувството им за толерантност, което обаче у другите не съществува. Затова са толкоз уязвими и безпомощни, но постепенно ще и дойде акъла! Теорията, че всички са равни се провали при социализма и това беше естествено, макар, че много хора им се ще да е така. Всички са равноправни и толкоз. До тук.От там на сетне кой както си построи къщичката.

  1. що бе, не можеш да го смелиш с двете си чревни клетки у главата ли?

 19. Владислав Апостолов бил много тъпо парче с тия тръмпистки опорни точки за 12-годишни.

  1. вероятно си прав… но не допускаш ли, че може би ти си на нивото на 8-9 годишен?

 20. Поздравления за статията! Много добър анализ на ситуацията! Нека повече хора научат какво реално става в света.

 21. Вярно е, че толерастията и политическата коректност минаха всякакви граници и изкривиха нормалните, традиционни принципи и ценности, но в България тези неолиберали, отричащи национализма, здравия патриотизъм и традиционния бит и разбирания, са десните, които са близки до идеологията и практиките на Демократическата партия в САЩ, а консервативна партия в България са БСП. Най-яркият и пресен пример е соросоидът Емил Джасим от „Да, България“, както и многобройните грантаджии на соросовата ясла и на други чужди фондации и това не е от днес или вчера. Още в зората на прехода, СДС се бореше българският език да не бъде официален, мюсюлманските имена да не завършват на –ов, -ев (което беше постигнато, ДПС да се узакони (за което гласуваха съдиите в КС от квотата на СДС, БСП беше против) и напълни образованието, науката, културата с кадри и адепти на Сорос, чиято главна грижа е насаждане на мултикултурализъм и ерозиране на традиционните български ценности и възприятия и на еднонационалната българска държава и превръщането й в мултиетническа и мултирелигиозна аморфна структура, подобна на Босна. Показателно е охкането и ахкането на жълтопаветниците по повод на лошото отношение на „нетолерантните“ българи към „горките бежанци“.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.