Новите винетки влизат в сила от днес

Снимка: Архив

Валидността на годишните винетки за 2016 г. изтече, от днес шофьорите трябва да се движат по пътищата с нови стикери. Цените на всички видови стикери са непроменени и са същите както и през 2016 г.

Годишната винетка за леки автомобили е 97 лв., месечната – 30 лв., а седмичната – 15 лв. При закупуването им шофьорите трябва да изискват касова бележка с вписан регистрационен номер на превозното средство, която трябва да се пази.

Винетки се продават в над 2 500 разпространителски пункта. От тях 372 бр. са с денонощен режим на работа. Това са големите бензиностанции, офисите на „Български пощи“, областните пътни управления и гранично контролно-пропускателните пунктове.

Пълна информация за цените на различните видове винетки през 2017 г. и образците на стикерите можете да намерите тук.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Как може 10 местен микробус и 50 местен автобус да плащат наравно. Сигурно някой ще каже ,че на 8 места всичко е автобус ,ето в това е грешката на хора които не могат да разпределят справедливо задължение към превозвачите ,защото са лоялни ,но некадърни.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.