Новият Джеймс Бонд е баща на 4 деца

Жената на Арън Тейлър-Джонсън е с 23 години по-стара от него

Британският актьор Арън Тейлър-Джонсън е един от най-популярните в света на киното тези дни, след като отново се засилиха слуховете, че той е новият Джеймс Бонд и наследник на Даниел Крейг. Личният му живот също е на фокус, като се има предвид, че съпругата му Сам Тейлър-Джонсън е с 24 години по-възрастна от него. Двойката, която привлича голямо обществено внимание заради огромната разлика във възрастта, се запознава през 2009 г. на снимачната площадка на филма "Джон Ленън: Момчето, което не обещава", когато той е само на 18, а тя на 42. Двамата се женят през юни 2012 г. През 2010 г. се ражда първото им дете - дъщеря Уилда Рей, а в същата година, когато застават пред олтара, на бял свят се появява и втората им дъщеря Роми Херо. Трудно е да се повярва, но на ненавършени 23, Арън вече е баща на 4 деца, две от които са на Сам от предишния й брак.

Известната двойка често е мишена на негативни коментари от фенове, които са изненадани от разликата в годините им, а сега Арън разкри какво мисли по въпроса. „Трябва да разберете, че на 13 години правех неща, които повечето хора правят на 20. Смятам се за достатъчно смел човек. Преди всичко заради това, че изобщо не ме вълнува кой и какво мисли за мен. Винаги съм правил това, което ми подсказва инстинктът", каза Арън в интервю за списание Rolling Stone.

"Още в момента, в който между нас се случиха нещата, той ми каза, че иска деца“, откровена е режисьорката Сам. „Даде ми да разбера, че мечтае за семейство. Той е много зрял. Приема само такива предложения за работа, които му дават възможност за почивки. Искаше да бъде плътно до дъщеря ни в първите месеци от живота й", допълва съпругата на артиста.
Важно е да отбележим, че и кариерата на Арън не стои на едно място - той играе Вронски в екранизацията на "Анна Каренина", показа, че може да е лошото момче във филма "Удар", после участва и в няколко много мащабни проекта - лентата за супергерои "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" и поредната "Годзила".

Сама по себе си 23-годишната разлика във възрастта в полза на жената е неизчерпаема тема на разисквания, но Арън и Сам се отнасят към нея спокойно. Актьорът заявява: "Аз съм стара и мъдра душа, а Сам - млада. Ние не виждаме разликата във възрастта, ние се виждаме един друг." За разлика от болшинството съвременни млади хора, Джонсън изобщо не си пада по развлечения и тривиални удоволствия. "Децата и жена ми - това е, за което живея", категоричен е актьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица