Георги Вълев от „Килърите“: Властта и бизнесът убиха Петър Христов

Дете е със счупен крак в болница, след като е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Премиерът Бойко Борисов обсъди темата за единния цифров пазар с министър-председателя на Люксембург Ксавие Бетел

Удължиха извънредното положение в Турция с още три месеца

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в петък, 19 януари 2018

Отвод на съдията по делото Мартин Петров – „УниКредит Булбанк” Бивша служителка на трезора обявена за национално издирване

Цветан Цветанов проведе серия от работни срещи в Лондон

Германия задмина САЩ като световен лидер Рекордно ниско доверие към Съединените щати, изпреварва ги и Китай

Екатерина Захариева: Договорът за добросъседство с Македония няма да остане само на хартия

Турция търси руска подкрепа за щурм в Сирия САЩ отричат за новата “сирийска армия”

500 милиона лева търсят общините за туризъм Най-скъпият проект в картата на ресорното министерство е на община Челопеч за Моторспорт парк на стойност 120 млн. евро

Влак блъсна изоставена каруца в Казанлък, спряно е жп движението между София и Бургас 

Румен Порожанов: България притежава значителен потенциал за производство на качествена продукция

Божидар Данев, председател на АОБР, пред “Труд”: Зелените блокират инвестиции и работни места Когато икономиката не се развива, няма работа и увеличение на доходите

Кремъл: Новият закон за суверенитета на Киев се равнява на подготовка за война

Нови глюкомери и тест-ленти за училищата и детските градини в Пловдив

Кметът на район „Западен“ в Пловдив Димитър Колев осигури комплекти глюкомери, игли и тест-ленти за всички училища и детски градини, намиращи се на територията на райкметството.
Така в учебните заведения ще имат възможност системно да проверяват кръвната захар при децата. „За съжаление през последните години зачестиха случаите на диабет при децата. Това е тенденция в световен мащаб и ние не можем да я игнорираме. Заедно с местните „Лайънс клубове“ наскоро проведохме и скрийнинг за захарната болест във всички детски градини. За щастие нямахме нито един нов случай на диабет. Въпреки това за медицинските сестри е изключително важно да могат да идентифицират навреме всеки един проблем с кръвната захар“, коментира кметът на „Западен“  Димитър Колев.
В началото на 2016 година той осигури нови компютри за всичките медицински кабинети и така ги улесни изключително много в напрегнатата им работа.
Димитър Колев се запозна с проблемите, с които медиците се сблъскват в ежедневната си работа като им декларира пълна подкрепа и ги увери, че могат да разчитат на неговото съдействие при всички възникнали случаи.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.