„Локо“ (София) покани Стойчо Стоев

Учениците от кърджалийското училище, чието стълбище пропадна, ще учат в други сгради

Сър Антъни Хопкинс: Актьорите са глупави

Джонсън печели вота, но с малка преднина

Купуваме още един правителствен самолет (обзор) От 2014 г. „Фалкон”-ът е аварирал над 20 пъти

Депутати от БСП пред “Труд”: Корнелия Нинова не владее групата си При избора на Сотир Цацаров червената група се разцепи наполовина

Турция заплаши да изгони американските войници от базата „Инджирлик”

Манолова открива временна приемна във Видин

Свършват мъките с данъчните декларации

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Борисов: Радев е опозиционен лидер (ВИДЕО) За 40 минути не каза една добра дума за държавата, коментира премиерът интервюто на президента

Проф. Тодор Кантарджиев: Изследванията за грип и вирусни заболявания на починалата във Враца ученичка са отрицателни

Оставаме без ток след 5 години

Нови кувьози чакат в отделението по неонатология в УМБАЛ „Пловдив“

Нови кувьози, монитори, перфузори и ултразвукови апарати 2D и 3D очакват да получат отделението по неонатология в УМБАЛ „Пловдив“ (бившата Окръжна болница). Апаратите и техниката са осигурени по проект „Инициативи за обществено здраве“ на МЗ за подобряване качеството на пренаталната диагностика и неонаталните грижи.

Средствата са осигурени по европейски програми. В отделението в Университетска болница „Пловдив“ ще бъдат доставени транспортен кувьоз и такъв за интензивни грижи за новородени и недоносени деца с екстремно ниско тегло. Медицинската апаратура е предназначена за оказване на спешна медицинска помощ на високорискови бебета.

Програмата БГ 07 „Инициативи за обществено здраве“ се осъществява с подкрепата на Норвежкия финансов механизъм и финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Основната цел на проекта е да допринесе за намаляване броя на децата с вродени заболявания и намаляване на детската смъртност.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.