Нови материали от „Годзила: Кралят на чудовищата“

Кадър от „Годзила: Кралят на чудовищата”

Филмът крачи към кината с гигантски стъпки

Едно от най-очакваните зрелища на пролетта

Рекламната кампания на “Годзила: Кралят на чудовищата” включва на скорост с нови материали, които вече възбуждат феновете на чудовища в необятния дигитален океан.

Мегапродукцията, режисирана от Майкъл Дохърти посвети няколко постера и на настъпването на китайската нова година. Филмът несъмнено ще бъде едно от най-очакваните зрелища на пролетта, а китайският пазар е извънредно важен.

“Годзила: Кралят на чудовищата” проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция “Монарх”, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

Феновете се надяват “Годзила: Кралят на чудовищата” да дори е по-добър от “Годзила” на Гарет Едуардс, а скептиците очакват художествена посредственост от калибъра на разочароващия “Конг: Островът на черепа”.

Режисьор на “Годзила: Кралят на чудовищата” (“Godzilla: King of the Monsters”) е Майкъл Дохърти (“Trick ‘r Treat”), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс (“Krampus”) и Макс Боренстайн (“Конг: Островът на черепа”). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Кен Уатанабе, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън Джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс, Caли Хокинс и Аиша Хайндс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино