Нови материали от „Пазители на Галактиката 2“

Това е завръщането на Майкъл Рукър

“Пазителите на Галактиката 2” е един от най-очакваните филми на годината и със сигурност ще се превърне в един от най-масивните хитове на 2017-а. В интернет вече пуснаха колекция от нови и страшно цветни постери, които са част от мащабната маркетингова кампания на филма. Те притежават интригуваща визуална естетика и много фенове се надяват, че този път филмът ще бъде на нивото на рекламите си, а не както обикновено. Важен момент е и завръщането в голяма продукция на великолепния характерен актьор Майкъл Рукър. Роли има и за легендите Кърт Ръсел и Слай Сталоун.

Ето и официалния синопсис на филма, който тръгва в началото на май: “Под звуците на Awesome Mixtape #2 в “Пазители на Галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…”

Режисьор и сценарист на “Пазители на Галактиката 2” (Guardians of the Galaxy Vol. 2) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино