Нови обвинения срещу Пъф Деди: Малтретирал сексуално 16-годишно момче

Снимка: Daily Mail

Шон „Деди“ Комбс е изправен пред шест нови дела в понеделник, включително едно, заведено от мъж, който твърди, че рапърът го е малтретирал сексуално, когато е бил на 16.

54-годишният Комбс беше арестуван миналия месец и остава в затвора в Бруклин в очакване на насрочения за май процес по обвинения в рекет, изнасилване и сексуално насилие.

Новите шест дела са поредните, заведени от Тони Бъзби, базиран в Тексас адвокат, който каза, че е получил хиляди жалби и представлява 120 обвинители, включително непълнолетни. Обвинителите - всички неназовани - включват мъже, жени и деца.

Няколко от обвинителите твърдят, че нападенията са извършени по време на прословутите „бели партита“, които Комбс организира за 1000 облечени в бяло гости в имението си за 5 милиона долара в Хемптънс.

Мъж, който твърди, че е бил на 16 години по времето, в което става жертва на Комбс, твърди, че е присъствала на парти през 1998 г., където рапърът проявява интерес към музикалните му амбиции. Твърди се, че след това Комбс му е наредил да разкопчае панталоните си и да се изложи, „обяснявайки, че това е ритуал на посвещение и пътят към това да станеш звезда“. Неназованият мъж каза, че Комбс го галил.

Друг мъж каза, че е работил като охранител на парти през 2006 г., когато се твърди, че Комбс го е упоил с нещо, сложено в  питието му, насила го е вкарал в микробус и го е нападнал сексуално. В жалбата си той каза, че веднага след това е напуснал партито, като е казал на шефа си какво се е случило.

Един мъж, който е работил в универсалния магазин Macy’s в Манхатън през 2008 г., твърди, че е бил в складовата зала на ръце и колене, когато Комбс, влязъл с бодигардовете си. Твърди се, че рапърът е принудил продавачът да прави орален секс с него, заплашвайки го, че ще има последствия ако съобщи за нападението. Мъжът каза, че е казал на началника си и е бил уволнен три седмици по-късно.

Четвърто дело беше заведено от мъж, който каза, че е бил дрогиран и изнасилен от музиканта в апартамент в Манхатън през 2021 г.

„Ищецът е бил парализиран – чувствайки се като в капан в собственото си тяло“, се посочва в жалбата. „Той ясно си спомня, че е видял Комбс над себе си, гол, в един момент по време на нападението. През това време ищецът е бил содомизиран от поне трима мъже.

Две жени също обвиниха Комбс в сексуално насилие и изнасилване. Едната е била на 19, когато през 2004 г. е поканена от рапъра в хотелска стая за афтър парти. Тя каза, че той я е изнасилил и е принудил приятеля й да прави орален секс с него.

Друга жена каза, че Комбс я е притиснал през 1995 г.

Комбс, баща на седем деца, на когото се приписва кариерата на Мери Джей Блайдж, Notorious BIG и Usher, отхвърли всички обвинения.

„Г-н Комбс и неговият правен екип имат пълно доверие във фактите, техните правни защити и почтеността на съдебния процес“, казаха адвокатите му в понеделник.

„В съда истината ще надделее: че г-н Комбс никога не е насилвал сексуално никого – възрастен или непълнолетен, мъж или жена.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка