Нови преговори за „Локо“ (София) във вторник

Финални преговори по евентуалната продажба на „Локомотив“ (София) ще се проведат във вторник. Тогава италианският бизнесмен Бенедето Манчини ще се срещне с настоящия президент на „железничарите“ Иван Василев в столицата. Кандидат-купувачите дори имат готов вариант за старши треньор. Става въпрос за специалист от Ботуша. Шансовете за затварянето на сделката обаче са малки. Далеч по-вероятно е Василев да продължи да издържа клуба, но с намален бюджет. Това е и причината в столичния кв. „Надежда“ вече да работят усилено по селекцията за новия сезон.

По всяка вероятност Младен Додич няма да продължи да води тима. Неговото място ще бъде заето от клубната легенда Ангел Колев. Именно той застана начело на „червено-черните“ преди 2 години, когато тимът стартира участие във Втора лига. В последствие Колев бе заменен от Явор Вълчинов.

По непотвърдена информация, „железничарите“ ще стартират подготовка за новия сезон на 20 юни. От тима вече си тръгна халфът Александър Александров, подписал с „Дунав“ (Русе). Оставането на опитния полузащитник Том е под въпрос. Александър Бранеков обаче напуска със сигурност.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ