Нови промени на движението в София заради ремонта на „Граф Игнатиев“

От 1 до 15 юли се въвеждат промени в движението във връзка с ремонта на столичната ул. „Граф Игнатиев“.
Забранява се влизането на коли по южната половина от пътното платно на бул. „Витоша” в кръстовището му с ул. „Алабин”, в участък с дължина от 12 м. Движението през кръстовището ще се извършва в една лента, в посока от ул. „Цар Калоян” към бул. „Христо Ботев”.
Забранено за превозни средства е и през кръстовището ул. „Солунска“ – ул. „Ангел Кънчев”. Променя се посоката на движение на по ул. „Иван Денкоглу” в участъка от ул. „Цар Асен I“ до ул. „Ангел Кънчев”, като посоката на движение е към ул. „Ангел Кънчев”.

От 1 юли до 15 август се забранява влизането на превозни средства по южната половина от платното на ул. „Алабин”, в участъка от бул. „Витоша” до ул. „Граф Игнатиев”. Движението ще се извършва в една пътна лента, в посока от ул. „Цар Калоян” към бул. „Витоша” в същия участък.
Забранено е и по ул. „Граф Игнатиев” в участъка от ул. „Алабин” до ул. „Княз Александър I” и в участъка от ул. „Княз Александър I” до ул. „Георги Раковски”;
Въвежда се ограничение и по ул. „Солунска” в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до ул. „Граф Игнатиев”.
Възстановява се посоката на движение по ул. „Иван Денкоглу” в участъка от ул. „Цар Асен I“ до ул. „Ангел Кънчев”, като посоката на движение е към ул. „Цар Асен I“.
Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” по ул. „Солунска“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Граф Игнатиев”.

От 1 до 31 юли се забранява влизането на превозни средства, както следва по ул. „Граф Игнатиев”, в участъка от ул. „Георги Раковски” до ул. „6-ти септември”,
по ул. „6-ти септември” в участъка от ул. „Граф Игнатиев” до ул. „Ген. Паренсов”,
и през кръстовището ул. „Граф Игнатиев” – ул. „6-ти септември”.
Променя се посоката на движение на превозни средства по ул. „6-ти септември”, където движението става двупосочно в участъка от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев”.
Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” по ул. „6-ти септември” от ул. „Ген. Паренсов” до ул. „Граф Игнатиев”.
При изпълнение на ремонтите се осигурява пешеходна проходимост в зоната на строителните площадки, с широчина от 1.50м.,съобщиха от Столичната община.
Закриват се местата за почасово платено паркиране за горепосочените места.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.