Нови трима от "Левски" аут за дербито с ЦСКА

Старши треньорът на „Левски“ Елин Топузаков има нови проблеми за решаване в навечерието на дербито с ЦСКА. Успоредно със слабите резултати през пролетта, расте и лазаретът на тима. По време на срещата с „Дунав“ принудително бяха заменени капитанът Веселин Минев и Бабатунде Адениджи. Участието на двамата срещу „червените“ в събота е под въпрос. Не така стоят нещата при полузащитника Антон Огнянов. Фланговият футболист е с натрупани жълти картони и ще изгледа двубоя на националния стадион „Васил Левски“ от трибуните.

Аут е и Симон Сандберг, а под въпрос са Боян Йоргачевич, Александър Александров и Димитър Пиргов.

„Ако трябва да бъдем честни, не бяхме убедителни срещу „Дунав“ - призна наставникът Елин Топузаков след мача. - Прекроявахме състава поради контузени и наказани състезатели. Няма как да играем в един постоянен състав. Имаше хора, които играха на непривични постове. Видя се неувереността при контрола на топката.“

Легендарният бивш бранител на „сините“ призна за напрежение в отбора предвид слабите резултати. Специалистът не пожела да коментира своето бъдеще при евентуална загуба в събота срещу ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ