Нови три дела срещу „Левски“

Нови три дела са заведени срещу „Левски“. Три клуба от Европа си търсят парите от „сините“ по трансферите на Холмар Ейолсфсон, Филипе Нашименто и Нуно Рейш, съобщава „Топспорт“. Израелският „Макаби“ (Тел Авив) е получил само част от сумата по сделката за исландския национал. Сроковете за превеждането на втория транш обаче са били нарушени от столичния гранд и това е довело до реакцията на бившия тим на Ейолсфсон. Сходна е и ситуацията с португалските халфове. „Витория“ (Сетубал) и „Динамо“ (Букурещ) също имат да взимат пари по сделките. Нашименто дойде преди година на „Герена“, но е много вероятно да си тръгне през този януари. Това обаче не променя факта, че „кучетата“ все още не са получили пълния размер на трансферната сума. За капак „сините“ дължат пари и за летния лагер, проведен в Правец.

Само преди дни мениджърската агенция „Глобъл мениджмънт“, представлявана от Николай Жейнов, заведе дело за несъстоятелност на „Левски“. Преди това същото стори и фирма „Титан 77“, занимаваща се с организирането на чартърни полети. А „сините“ трябва да погасят и над 1 млн. евро до края на февруари, за да спазят разпоредбите на УЕФА и да получат лиценз за евротурнирите.

По информация на „Труд“, френският „Рен“ също има да получава 150 000 евро по договора за наем на Афонсо Фигейредо.

В същото време все по-усилено се говори, че Румен Чандъров ще влезе в управата на клуба още този месец. Засега обаче и двете страни отказват да коментират темата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ