Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

ООН ще изпрати експерти, които да анализират атаките над рафинериите в Саудитска Арабия

Новоизбраният кмет на Козаревец положи клетва

Новоизбраният кмет на село Козаревец Красимира Колева се закле и подписа клетвения си лист на официална церемония в Община Лясковец. Това стана в присъствието на лясковските местни парламентаристи и председателя им Даниела Арабаджиева и на кмета на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова. Частичните избори се проведоха в края на април, като на първи тур бе избран единственият кандидат Красимира Йорданова Колева.

Кандидатурата й за кмет на кметство Козаревец бе издигната от ПП ГЕРБ и Колева получи доверие от своите съселяни с 312 действителни гласове от гласувалите общо 359. Изборът се наложи поради ранната кончина на досегашния кмет на село Козаревец Парашкев Парашкевов.

Красимира Колева е родена през 1959 година в Козаревец. Работила е в продължение на близо 30 години в кметството като старши специалист-финансист.

Познава отлично работата в институцията, познава всеки един от жителите на селото, проблемите и въпросите, които винаги са вълнували козаревчани. Това ще й помага да понесе тежката отговорност на кмет и да продължи напред и успешно да се справя с мисията на управник за добруването на Козаревец.

Това й пожелаха и всички присъстващи на церемонията по официалното й встъпване в длъжност.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.