Новостите в производството на врати, фасади и прозорци ще коментират на форум в Пловдив

Пловдив ще е домакин от петък до неделя на 4-ата национална конференция "Новости, тенденции и нормативни изисквания в производството на врати, прозорци и фасади", организирана от Сдружение "Български врати, прозорци и фасади".

В рамките на тридневния форум в една от залите на парк-хотел "Санкт Петербург" ще се проведе кръгла маса по проблемите, свързани с пускане на пазара на строителни продукти. Сред обсъжданите теми ще бъдат: оценяване съответствието на строителните продукти съгласно изискванията на Регламент 305/2011; иновациите; влиянието на нормативните изисквания; предимствата на арбитража; препоръчителни клаузи и др.

Гости и лектори на конференцията ще бъдат представители на МРРБ (Министерството на регионалното развитие и благоустройството), Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, Националното сдружение на общините в Република България и Арбитражния съд. Участие във форума ще вземат над 250 представители на фирми производители на врати, прозорци, фасади стъклопакети, профилни системи, обков на стъкла и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони