Новото момиче на Бонд се раздели с Бен Афлек

След като изглеждаше, че холивудският красавец Бен Афлек е преодолял кризите в личния си живот и проблемите с алкохола, той отново е сам.

48-годишният актьор се е разделил с приятелката си Ана де Армас, която също се изявява като актриса и е новото момиче на Бонд в предстоящия епизод "Смъртта може да почака". Връзката им продължи близо година.

Според източници от обкръжениетоа бившата двойка , цитирани от сайтът на сп. "Пийпъл", раздялата им е била "по взаимно решение" и "приятелска". Предполага се, че 48-годишният Афлек и 32-годишната Де Армас са решили да се разделят, тъй като са "на различни етапи от живота си".

"Помежду им има дълбока любов и уважение. Бен има желание да продължи да работи върху себе си. Той е зает с професионални ангажименти и има отговорности като баща. И двамата са доволни от житейските етапи, на които се намират", казва неназован източник, цитиран от изданието.

"Бен вече не излиза с Ана. Връзката им беше сложна. Ана не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Бен очевидно трябва да е в града заради децата си", допълва друг приближен до бившата двойка.

Афлек има три деца - 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишния Самюъл от брака с бившата си съпруга, актрисата Дженифър Гарнър.

За романа между Бен Афлек и Ана де Армас за първи път се заговори през март миналата година след срещата им на снимачната площадка на филма "Дълбока вода". Де Армас потвърди връзката им през април, публикувайки снимка, на която двамата празнуват 32-рия ѝ рожден ден.

 

Коментари

Задължително поле