Ново бижу в състава на „Мъже в черно 4“

Ребека Фъргюсън се присъединява към екипа на фантастичната екшън комедия

Очертава се ансамблова суперпродукция

Разкошната Ребека Фъргюсън е все по-заета с престижни проекти. Преди време стана ясно, че тя получава злодейска роля в “Доктор Сън” по Стивън Кинг, а сега се разбра, че тя ще се присъедини и към актьорския състав и на предстоящата нова версия на “Мъже в черно”. Засега не е ясно каква точно ще бъде ролята. Засега двете главни позции са запазени за Крис Хемсуърт и Теса Томпсън.

Екипът на филма се разраства прогресивно. Наскоро към състава се включиха още Лиъм Нийсън, Кумал Нанджиани, Рейф Спол, танцовото дуо Les Twins и Ема Томпсън. Извън Томпсън, която се завръща като Агент О, позната от “Мъже в черно 3”, за останалите роли не се знае нищо – възможно е да са извънземни, а е възможно и да са други агенти, защото според официалната информация новият “Мъже в черно” ще бъде ансамблов, а не съсредоточен само върху два персонажа, както бяха предишните филми.

Режисьор на “Мъже в черно” („Men in Black”) е Ф. Гари Грей („Италианска афера”, “Straight Outta Compton”, “Бързи и яростни 8”), а сценарият е дело на Мат Холоуей и Арт Маркъм, по образи създадени от Лоуел Кунингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино