Ново женско попълнение встъпи в длъжност в Районна прокуратура-Пловдив

В Районна прокуратура-Пловдив тази сутрин се проведе тържествена церемония по встъпване в длъжност на последното ново женско попълнение - Надежда Семерджиева, която заема длъжността с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване.

Надежда Семерджиева положи положи тържествената клетва и подписа клетвения лист, съгласно разпоредбите на чл. 155 и чл. 157 от Закона за съдебната власт, в присъствието на административния ръководител на Районна прокуратура Гергана Мутафова и своите бъдещи колеги.

Надежда Семерджиева е завършила "Право" в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" през 2004 г. и има 11 години юридически стаж. Работила е като адвокат, а през 2016 година и като съдебен помощник в търговското отделение в Окръжен съд-Пловдив. Районният прокурор Гергана Мутафова й пожела успешна кариера и удовлетворение от работата, на която се е посветила.

Прокурор Надежда Семерджиева ще бъде включена в групата по делата, които се внасят в съда като бързи и незабавни производства, съобщиха от Районна прокуратура-Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони