Ново отличие за "Арена Шумен"

Община Шумен получи награда за Инвеститор на годината в категорията “Атракционни и спортни сгради” в годишната „Класация М2“ на Националния регистър за ново строителство и реконструкция. Това съобщиха от кметството в петък.

Веднъж в годината Националният регистър за ново строителство и реконструкции – BCC.bg обявява топ инвеститор, проектант и строител на годината. Класацията се прави изцяло и единствено на базата на реални показатели за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16. Тя показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.

Класацията представя инвеститорите, проектантите и строителите, които са завършили най-големите обекти в България за предходната година, като е разделена на две части:Специални награди за инвеститор, проектант и строител на годината и Награди за инвеститорите, проектантите и строителите, част от строително-инвестиционния процес на най-големите завършени обекти през изминалата година в категории: жилищна сграда, търговска, офис, промишлена, атракциони и спортни сгради, специализирани, ваканционно селище и хотел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони