Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 25 април 2018

Армия чисти Солсбъри от „Новичок“ Военната операция ще трае седмици

Румен Порожанов: Системите за производство на хранителни продукти трябва да са адаптирани към новите екологични предизвикателства

Според 61% от българите професионалното образование гарантира добра работа

Рашидов помага на музикантите от БНР Към момента средното им възнаграждение е 550 лева

5000 лева гаранция за шофьорката от “Тракия, нямало опасност да се укрие 29-годишната Цвета Таскова, която предизвика катастрофата край Вакарел, излиза на свобода

10 обвинения са повдигнати срещу нападателя от Торонто

Маймуна и миещи мечета идват в зоопарка на Шумен Павианът Шмоко ще има булка

Условна присъда за магистрат

Започна Съветът за сътрудничество на високо равнище между България, Румъния, Сърбия и Гърция, в който участва Бойко Борисов

Босненската и хърватската полиция арестуваха 20 трафиканти на нелегални преселници

ГЕРБ: Заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

„Екзакта”: Големият процент от българите искат запазване на Комисията по досиетата

Шофьор на автобус в София намери и върна портмоне с пари

Нов депутат от ДПС се отказа от място си в 44-тото НС

Нов депутат от  ДПС се отказа от място си в 44-тото Народно събрание. От ДПС съобщиха, че Дурхан Мустафа е депозирал заявление за прекратяване пълномощията на народен представител.

“Като човек, постигал изборни победи в екип и с честно състезание, днес не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народното събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас”, посочва Дурхан Мустафа в специално изявление, разпространено от  пресцентъра на партията.

Дупхан Мустафа пояснява, че остава в ДПС като член на Централното оперативно бюро и като част от ръководството на партията ще продължава да отстоява ценностите, които вярва, че трябва да присъстват в политиката.

Дългогодишният депутат от движението Камен Костадинов се отказа от мястото си в парламента, заради пренареждане на листата в Бургас. Причината беше “феноменът 15:15” и  на Ангел Исаев.
До оставката на Костадинов се стигна, след като от  ДПС поискаха Исаев да се откаже от депутатското си място, но той отказа и стана първия независим депутат в 44-тото НС.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.