Нов обучителен център за автоексперти в София

Центърът ще бъде в помощ на Техническия университет при подготовката на специалисти за автоиндустрията

Нов обучителен център на Renault Nissan (България) бе открит в сградата на Техническия университет в София като поредната стъпка в партньорството между автомобилната компания и образователната институция. Центърът ще бъде в помощ на университета при подготовката на специалисти за автоиндустрията и ще бъде използван за бъдещи обучения на експерти от мрежата на марките Renault, Nissan и Dacia в България.

7

Обучителният център бе открит Хаким Бутера, генерален мениджър на Renault Nissan в България, и от ректора на Техническия университет проф. Георги Михов в присъствието на студенти, преподаватели и гости от автомобилния бранш.

6

„Убедени сме, че успехът на компанията и развитието на автоиндустрията в България зависи от постоянното усъвършенстване на кадри в рамките на нашата дилърска мрежа и качественото обучение на бъдещи специалисти“, заяви Хаким Бутера. Той изрази увереност, че дарените за учебни цели автомобили, агрегати и компоненти представят най-съвременните технологии и са инвестиция в мотивацията на младите специалисти.

20-10-5kol

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили