Нов пришълец тероризира публиката през лятото

Кадри от новия трилър

Световна премиера в средата на август

Опит за завръщане към корените на поредицата

Режисьор е Феде Алварес

„Пришълецът: Ромул“ (Alien: Romulus) е заглавието на новото продължение в легендарната поредица, което ще нахлуе в кината през август и ще се опита да изплаши максимално много хора с добре познати, но прецизно пипнати хорър тръпки.

„След катастрофалния „Пришълецът: Завет“, надеждата е този филм да върне старото величие на това прекрасно и безмилостно създание“, пише специализирания сайт operationkino.net.

Действието в „Пришълецът: Ромул“ ще се развива между първите два филма от поредицата, а идеята е заглавието да бъде напълно самостоятелен филм.

Ето го и сюжета: „Млади колонизатори се изправят срещу най-смъртоносната форма на живот във вселената докато претърсват най-закътаните кътчета на изоставена космическа станция.“

„Идеята за предстоящия филм е на Феде Алварес, който лично я е предложил на сър Ридли Скот още преди години. Скот, след преждевременния край на предварително планираната трилогия, е потърсил обещаващия хорър режисьор и му е предложил шанс да реализира мечтата си“, допълва operationkino.net.

От изданието припомнят, че това не е единственият проект, който ще видим през следващите години във вселената на Пришълеца. Ноа Хоули работи по сериал за любимите на феновете ксеноморфи, който ще се развива векове преди познатата история и ще бъде ситуиран на Земята. Проектът няколко пъти беше забавян, но през януари месец тази година снимките бяха възобновени и се очаква да дебютира в началото на следващата.

Пришълецът: Ромул (Alien: Romulus) е режисиран от Феде Алварес, който е и сценарист заедно с Родо Саягуес. В ролите ще видим Изабела Мърсед, Кейли Спейни, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и други. Филмът ще се появи по кината на 16 август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино