Нов сезон и стари муцуни в „Левски“

Отборът на „Левски“ започна подготовката за новия сезон със старите муцуни и без нови попълнения. Освен Роман Прохазка, тръгнал си като свободен агент, договор не подписа и друг сърцат играч – Васил Панайотов. Халфът не успя да постигне споразумение с ръководството и напусна.

„Благодаря на феновете, които ме приеха скептично, но след това ми дадоха цялата си любов“, написа Панайотов във фейсбук.

„Очакванията са, че ще ги заменим с нови по-добри играчи – заяви Делио Роси, треньорът на „Левски“. - Нуждаем се от две-три класни попълнения. Не искам просто едно лице да бъде сменено с друго. Ако ще е така, бих задържал момчетата от миналата година. Съжалявам за Прохазка и Панайотов, обаче няма незаменими. Това важи и за треньорите.“

„Синьото“ ръководство води тежки преговори с Антонио Вутов и неговите мениджъри за оставането му в клуба. Роси иска юношата на тима да бъде привлечена за постоянно.

На „Герена“ продължават да търсят спортен директор. В Австрия твърдят, че собственикът на „сините“ Спас Русев сяда на финални преговори с Вилибалд Рутенщайнер.

„Човек на този пост ще е връзката между мен и ръководството, като той също ще има принос към подобряването на отбора“, заяви Роси.

Треньорът добави, че на световното първенство в Русия ще вика за Исландия, заради „синия“ играч Холмар Ейолфсон.

„Бразилия и Франция са много добри, харесват ми и Белгия, но ще победи Германия“, прогнозира италианецът.

Снимка: Спортал

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ