Норман Рийдс иска да има сексуална връзка

Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Героят му се страхува от чувствата си

Дарил Диксън в изпълнение на Норман Рийдс в „Живите мъртви” е почти единственият главен герой, който няма личен живот. Някои от феновете се надяваха, че той ще има романтична връзка с Бет Грийн (Емили Кини), но тя беше убита в петия сезон. Сега фенската общност е разделена - едни искат Диксън да започне афера с Карол (Мелиса Макбрайд), а други подкрепят развитието на връзка между Дарил и Кони (Лорън Ридлоф), която е в близки отношения с него от появата си в деветия сезон.

По време на интервю, което Норман Рийдс даде на известния филмов критик Питър Травърс, на актьора беше зададен директен въпрос защо Дарил няма сексуален живот. И ето какво отговори той.

„Чух някои слухове, че те (продуцентката на шоуто Анджела Кан и мениджърът на съдържанието Скот Джимпъл) могат да направят нещо. Но ми казаха много малко. Може би нещо ще се случи в единадесетия сезон. Смешно е колко много говорят с мен, а в действителност ми казват твърде малко. Можете да говорите с шефовете ни с часове, но на всеки конкретен въпрос отговорът ще бъде: „Не мога да ви кажа”. Това е толкова странно, защото преди всички ни казваха. Преди началото на първия сезон знаехме всички събития, които ще се случат в него, а сега всичко се превърна в тайна.”

По-рано Рийдс каза, че характерът на неговия герой е на човек, който, ако се влюби, това ще бъде важно за него и той ще даде на любимата си цялото си сърце. А героят му е държан сам, без интимна половинка, защото се страхува от чувствата си.

Коментари

Задължително поле