Нощта на страшните кукли

“Анабел 3” дебне в салоните

Вера Фармига отново е прелестна

Великолепната Вера Фармига отново е прелестна в премиерния хорър “Анабел 3”. Оригиналното заглавия на новата ужасия е “Аnnabelle Comes Home”. Филмът всъщност е шестото заглавие в доста успешната споделена жанрова вселена на “Заклинанието” и “Анабел”. В момента дори се готвят още три филма, от франчайза, припомнят от operationkino.net.

Това са “Заклинанието 3”, “Монахинята 2” и “The Crooked Man”.

Ето го и сюжета на премиерния “Анабел 3”. Решени да попречат на Анабел да причини още ужасяващи дела, Ед и Лорейн Уорън - специалистите по духове, паранормални събития и демони, заключват зловещата кукла в специалната им стая за обладани артефакти в техния дом. Там те я поставят на “безопасно” място зад свещено стъкло и произнасят благословия над куклата с помощта на свещеник. Но по време на една ужасяваща вечер, Анабел успява да събуди всички лоши духове в стаята, които откриват нова мишена, върху която да насочат своите сили - 10-годишната дъщеря на Ед и Лорейн, Джуди и нейните приятели.

“Annabelle Comes Home” ще е режисьорският дебют на Гари Дауберман, който досега е бил само в ролята на сценарист както на някои от продукциите от тази филмова вселена като “Анабел” и “Анабел: Сътворение”, така и на други хорър хитове като “То” (включително и втората част, която очакваме през септември). Сценарият също е негово дело и е по идея на Джеймс Уан, който, както обикновено, е и в ролята на продуцент. В ролите освен великолепната Вера Фармига, са още Патрик Уилсън, Микена Грейс, Мадисън Айсман и др.

Коментари

Задължително поле