НСО и хакерите

Хакери атакували фейсбука на президента с препратка към турски сайт. Не е за сефте, дето се казва. Преди три месеца компютърните пирати фалшифицираха профила на държавния глава така, че от rumenradev.com да се отваря сайта на Кремъл направо. Очен харашо.  Машалла!  Току виж идният път обявили от името на върховния главнокомандващ на армията ни генерал Румен Радев война на Съединените щати.

Службите са уведомени и проверяват, съобщи президенският секретариат.

Кои служби, че не разбрахме? И НСО ли – полицейската войска на властта – тая  войска без аналог в ЕС и САЩ, която по нов устройствен закон от две години насам се командва от бригадни генерали, генерал- майори и генерал-лейтенанти и има право на арести в защита на управниците.

Да, и за държавните гардове от бившето УБО се отнасяло – за тия, дето в тоталитарните времена мереха даже температурата на боба, дето го яде Тато с другарите, а сега пазаруват на важните госпожи и господа, разхождат пуделите и децата им, и доносничат на по-важните от тях за чутото и  видяното.

Завалиите! Простено да им е за хакерите. Да бяха бесни кучета тия хакери, да ги погнат и да ги хванат, ама те са част от дигитализацията, приоритетната за европредседателството, дето комисарката Мария Габриел я знае само - човек ли е, гявол ли е, подслушва ли се или се крадне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари