ЕК: Напредъкът на България е достатъчен Съвет съпредседателстван от вицепремиер и представител на ВСС ще функционира след края на евромониторинга

Млада шофьорка се удари в три паркирани коли и тераса на къща в Смолян

Стартира строителството на Софийския околовръстен път от магистрала „Тракия“ до ж.к. „Младост“

Обявена за издирване ученичка от Търговище се прибра у дома

Херо се разбра с „Берое“

Библиотеката на София на 91 години А1 подарява на Столична библиотека интерактивно студио

Съдят мъж за закана за убийство, кражба на дърва и незаконно оръжие Жертви на обвиняемия са баща и син в Еленско

34-годишен мъж открадна паметна плоча от гробище в русенско село

Германия предлага международно контролирана зона за сигурност в Северна Сирия

Булчинска рокля на Дженифър Лорънс със собствена хотелска стая

Хърватия влиза в битката за новия завод на „Фолксваген“

Арест след силна музика

Нужен е президент със смелост и характер

На страната е нужен президент, който има смелост и характер, за да може да казва истината и да отстоява интересите на обикновения български гражданин. За това има страх от моята кандидатура, заяви генерал Румен Радев. Кандидатът за държавен глава, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП говори пред обществеността в Ловеч заедно с номинираната за негов вицепрезидент Илияна Йотова.

Йотова обяви, че  генералът е човек, който е показал, че достойнство и чест не са думи, изпразнени от съдържание.
„Той се е клел в името на родината и днес иска да положи клетва пред всеки един от нас и пред цяла България“, допълни Йотова. Вчера тя и ген. Радев посетиха още Велинград, Пазарджик и Септември.

На срещата в Септември присъстваше и първият авиоинструктор на ген. Радев, който заяви, че няма по-голяма гордост от това ученикът да надмине учителя си. „Много се вълнувам, като на изпит, защото моят първи инструктор е тук“, каза с усмивка кандидатът за президент.

„Ще работим за това децата ни да останат тук, а не да бягат навън. С ген. Радев сме  добър екип. Целите ни са общи и при първите крачки, които ще направим в президентството ще бъдем заедно“, обясни Илияна Йотова пред препълнената зала.

В същото време от пресцентъра на БСП обявиха, че техните депутати Таско Ерменков и Жельо Бойчев отсъстват от заседанието на Комисията по енергетика в НС, защото са отишли при протестиращите миньори в Бобов дол, за да се опитат да помогнат на място.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.