Нумерологът Ели Маринова пред „Труд“: ГЕРБ и БСП няма да са доволни от вота

ГЕРБ и БСП няма да бъдат доволни от резултатите си  на парламентарния вот, който предстои на 26 март. Това сочат числата от бюлетините им, изчисли за „Труд“ нумерологът Ели Маринова.

Под № 10 БСП ще влезе в парламента горе-долу с прогнозираните места. „Числото 10 иска всичко. Означава завършен цикъл и започване на ново. Тръгват силно, но няма да са много доволни от резултатите“,  твърди Маринова.

Според прогнозата й подобна съдба очаква и ГЕРБ с тяхната бюлетина № 11. „И при тях местата може да са по-малко от прогнозираните. Единадесетицата изкарва на вид, прави ни по-популярни за добро или лошо. ГЕРБ ще трябва да се борят и да прескачат препятствия“, смята нумерологът.

С по-малко от очакваните места в новия парламент вероятно ще се окажат и ДПС. Деветката в тяхната бюлетина отговаря за всичко, което е различно. „Те ще успеят да обединят избирателите си, но ще имат по-малко места. Деветката работи глобално. Искат да покрият всички територии, но няма да успеят“, сочат числата според Ели Маринова.

През труден период минава и „Нова република“ на Радан Кънев, която има известен шанс. „Четворката в бюлетината им създава вражди. Кънев ще срещне спънки навсякъде и ще трябва да се примири“, прогнозира Маринова.

Така ще трябва да постъпи и Веселин Марешки. С № 6 той тръгва силово, но шансът му не е голям и ще бъде на ръба.

Номер 16 в бюлетината на „Движение Да, България“ вещае изненади. „Ако влязат, няма да се чувстват на място - средата ще е враждебна“, смята Ели Маринова.

Подобно ще е положението и за реформаторите с номер 21, които влизат в новото НС, но може да се разцепят, защото числото означава трудно обединение.

Другите сигурни в парламента са патриотите с бюлетина № 17. „Това е числото на Дева Мария - силата на страданието. Но то пречиства“, посочва Маринова в прогнозата си за вота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика