Нуми Рапас със седем роли в един филм

celeber.ru

Уилям Дефо с важна роля във фантастичната продукция

39_3Нуми Рапас, която се прочу със своята роля във научно-фантастичният приключенски хорър трилър на сър Ридли Скот “Прометей”, е поела сериозното предизвикателство да изпълни цели седем роли в един филм. Това е фантастичния трилър Seven Sisters (още известен като What Happened to Monday).

39_1Действието на Seven Sisters се развива в бъдещето, в което правителството забранява със закон семейните двойки да имат повече от едно дете. Един изобретателен баща (Уилям Дефо) обаче отглежда у дома си седем идентични сестри близначки. Всяка една носи името на ден от седмицата и излиза навън единствено в деня, на който е кръстена, като всичките приемат една и съща самоличност - на Карън Сетман. Когато Мъндей (Понеделник) изчезва безследно, останалите трябва да се преборят с ограниченията и опасностите, за да разберат какво се е случило със сестра им.

Режисьор на филма е Томи Виркола (”Dead Snow”, “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”), а сценарият е дело на Макс Боткин (”Opposite Day”) и Кери Уилямсън (”Детектив Алекс Крос”). В ролите ще видим Нуми Рапас, Уилям Дефо, Глен Клоуз, Робърт Уагнър, Крисчън Рубек, Маруан Кензари и др. Очаква се филмът да тръгне по кината през лятото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино