Оставки по домовете. Да, моля! Идиотска дигитализация съсипва апетита ни…

Японският премиер: Ракетните изпитания на Северна Корея нарушават резолюциите на Съвета за сигурност на ООН

БСП – София отбеляза 100 години от смъртта на Георги Кирков Наш дълг е да помним делата на Кирков и да не позволяваме забраната и забравата да ги изличат от паметта на българите, каза общинският съветник и председател на Районния съвет на БСП във "Възраждане" Иван Таков

Борис Джонсън: Не сме длъжни да изплащаме обезщетение от 39 млрд. паунда на ЕС ако напуснем без сделка

Гитхорн – приказният свят на водните хора И възрастни, и деца се придвижват с лодки

МВнР: Транспортни стачки затрудняват пътувания в Испания

АИКБ подкрепи Марияна Николова и поиска одит на IT сигурността в държавната администрация

Чеченец застреля бивш грузински командос в Берлин

ЦГМ: Само 7% са гратисчиите в столичния градски транспорт 240 контрольори следят за редовността на пътниците

Тръмп отрече Г-7 да е упълномощавал Макрон за преговори с Иран

Десетки пожари са избухнали през почивните дни в Гърция

БСП-София отбеляза 100 години от смъртта на Георги Кирков

Все повече млади хора страдат от дискови хернии

Вицепремиерът Екатерина Захариева заминава на посещение в Румъния

Най-големият противопожарен самолет в света се бори с огъня в Амазонската джунгла (ВИДЕО)

НФСБ и ВМРО издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив като първа обща кандидатура за местния вот Валери Симеонов и Искрен Веселинов демонстрираха единство, но местният лидер на ВМРО Борислав Инчев не дойде на представянето

НФСБ и ВМРО издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив като първа обща кандидатура за местния вот. На представянето дойдоха лидерът на НФСБ Валери Симеонов и зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов, както и депутатите Александър Сиди, Валентин Касабов и Борис Ячев.

„Едва ли е необходимо да представям г- н Славчо Атанасов – достатъчно популярна и акумулираща доверието и уважението на обществеността личност. Той е една от най-разпознаваемите личности в нашата група, така че номинацията му е съвсем естествена не само заради заради неговата популярност в Пловдив, но и от гледна точка на неговата реализация като народен представител“, каза Валери Симеонов. Той подчерта, че тази кандидатура е само първа обща крачка за НФСБ и ВМРО. „Това е първата обединена единна кандидатура, с което показваме, че Обединени патриоти е коалиция, която е действена, в развитие и сериозна кондиция“, каза Симеонов.

ВМРО номинира Славчо Атанасов за кмет на Пловдив още преди 10 дни, но срещу подкрепа на тяхната програма. В сряда, когато за представянето вече беше съобщено на медиите, пловдивският лидер на ВМРО Борислав Инчев обяви, че национални и местни лидери на партията няма да присъстват, защото още не са проведени никакви разговори. В крайна сметка Искрен Веселинов и Александър Сиди дойдоха и обясниха, че програмите на двете партии били на практика едни и същи, но Инчев така и не се яви.

„Славчо Атанасов е много подходяща кандидатура, защото винаги съм се удивлявал на широкия спектър от подкрепа, който той има“, каза Искрен Веселинов.

„За мен е чест да приема тази отговорност, защото нашият град в момента е на кръстопът и аз не мога да остана страничен наблюдател. Нужна е промяна“, каза Славчо Атанасов. То съобщи своята програма в 17 точки, сред които е пълна ревизия на управлението на кмета Иван Тотев. „Аз няма да нося отговорност за чужди грешки – цените на сегашните ремонти са на чудовищно завишени цени, а качеството е ужасно“, обясни Славчо Атанасов. Сред другите му приоритети са взимане на решения след консултации със съответните гилдии, връщане на приемните дни за граждани, запазване на нарочения за бутане Бетонен мост и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.