Няколко квартала без парно, стотици абонати без ток в София

Снимка: Pixabay

Все още не са открили пробива в главния водопровод, оставил няколко квартала без парно.

Поради аварията на главен топлопровод бе спряно парното към ж.к. „Младост“ 1, 1А, 2, 3 и 4, кв. „Студентски град“, кв. „Дървеница“ и кв.“Слатина“, съобщиха от „Топлофикация София“.  Възможни са временни колебания на топлоподаването към източните квартали на столицата. В ж.к. „Младост“ 1 преди минути бе възстановено топлоподаването.

Незабавно е създадена организация и екипите ще работят до отстраняване на пробива и възстановяване на топлоподаването. От пресцентъра на дружеството съобщиха за БНТ, че все още не е открито мястото на аварията. Веднага след като това бъде установено, ще стане ясно в какъв срок аварията ще бъде отстранена.

900 абонати в София са без електрозахранване заради обилното снеготопене. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ. Прекъсванията са в район „Връбница“ и „Овча купел“. В ж.к. „Надежда“ всеки момент се очаква да бъде пуснат тока, а в ж.к. „Обеля“ 2 най-късно в 16.00 часа.  В кв. „Горна баня“ електрозахранването е възстановено.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Не е открит и пробива в главния токопровод в квартала.Ня ам тоци .Ни кви.

  2. “АТЕНТАТ НА КОМУНИСТИТЕ!“Еххх Филипов, ако лакомията, некадарността, алчността, егоизма имат политическа принадлежност щеше да е много по лесно. По-лесно и бързо щяхме да индентифицираме престъпниците и своевременно да ги неутрализираме, нали? Ама, нееее..политиханските хамелеони и слънчогледи са мнооого. Скачат безгрижно от една власт на друга, от една партийчка на друга, от една система на друга.. Карай да върви и келепир да пада. Големи глоби на виновниците и обезщетения, в размер на 2 месеца освобождаване от плащания по парното, тока и топлата вода, на пострадалите. Така е в цивилизацията:)

Отговорете