Няма бедстващи на пътя, Бургас – Петолъчката е затворен

Снимка: Pixabay

Обстановката в област Бургас е спокойна към 17:00 часа. По всички сигнали постъпили на телефон 112 е отреагирано. Няма постъпила информация за бедстващи хора и такива, които да се нуждаят от евакуация или медицинска помощ.

Преди час влакът пътуващ по направление Варна-Пловдив, е продължил по маршрута си след подмяна на авариралия локомотив, за който информирахме по-рано.

17 екипа на ЕВН продължават да работят по отстраняване на проблеми с електрозахранването след подадени сигнали. От дружеството информират, че в област Бургас няма масова аварийност. В областта остават затворени за движение следните пътища от републиканската пътна мрежа: АМ “Тракия”, Бургас – Петолъчката, Бургас-Варна, Бургас-Каблешково-Ахелой. Отворени при зимни условия са Бургас-Малко Търново, но от Малко Търново до границата пътната отсечка е затворена поради затваряне на КПП-то от страна на Р.Турция. Проходими при зимни условия са Бургас-Созопол-Царево и Бургас-Средец-Елхово-Ямбол.
От Областна администрация Бургас апелират гражданите да не предприемат пътувания и при необходимост да се обаждат на телефон 112.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.