Няма да има вода в някои части на София утре

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 21 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Борис I“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Тодор Александров“, ул. „Цар Самуил“, бул. „Александър Стамболийски“ и площад „Света Неделя“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.
На 21 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 329А жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Цар Симеон“, от бул. „Константин Величков“ до ул. „Димитър Петков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ на ъгъла с ул. „Цар Симеон“.
На 21 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Папрат“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Крайречна“, ул. „Момино венче“, ул. „Еловица“, ул. „Крушова градина“, ул. „Свети горазд“, ул. „Ябълкова градина“, площад „Цар Иван Александър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Захари Зограф“ на ъгъла с ул. „Папрат“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 21 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гюешево“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Цончев“, бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, ул. „Гюешево“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево“ ъгъла с ул. „Никопол“.
На 21 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Симеоновско шосе“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Комплекс „Макси“ – бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 10, бл. 11, бл. 12, бл. 13, бл. 14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: комплекс „Макси“ – пред бл. 6.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.