Областият лидер на Жени ГЕРБ-Пловдив: Постигнатото от партията е видимо!

Кандидатът за народен представител и областен ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова се срещна през уикенда с женските структури на ГЕРБ в Стамболийски, Садово и Съединение. Тя поговори с дамите и им разясни акцентите в програмата на ГЕРБ за управление. "Моята амбиция е да стане ясно за всички какво е направено от ГЕРБ до сега и кои са реализираните проекти, за да могат хората да направят своя информиран избор на 26 март. И да гласуват отново доверие на ПП ГЕРБ, за да затвърдим постигнатото и надградим", заяви Евелина Апостолова.

Областият лидер на Жени ГЕРБ-Пловдив: Постигнатото от партията е видимо!

Тя заяви, че цел на ГЕРБ в тази предизборна кампания е чрез срещите очи в очи да се противодейства на популизма. По думите й предимство на малките партии е да обещават, когато знаят, че от тях нищо не зависи, дори и в коалиция. "Популизмът е опасен и силен по време на избори, но за кратко. След това се проваля и в управление, и като опозиция" каза още Евелина Апостолова и допълни, че новият основен приоритет в програмата на ПП ГЕРБ ще е образованието.

Областият лидер на Жени ГЕРБ-Пловдив: Постигнатото от партията е видимо!

"Недопустимо в наши дни е снизходителното отношение към учителската професия. Нима не искаме умни, образовани и амбициозни младежи да се включат в образователния процес на всички нива. Именно те след това ще изграждат подготвени, функционално грамотни хора, които да станат основата на една развиваща се икономиката в бъдеще", заяви Евелина Апостолова. Тя допълни, че в програмата на ГЕРБ в сектор образование е заложено да се осигури подкрепа за учителите, работещи с деца със специални образователни потребности, с деца от уязвими групи, а също така и с талантливите деца.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле