„Глория“ удари Испания с най-високата вълна в историята на Средиземно море (ВИДЕО)

Варненската апелативна прокуратура взе на спецнадзор делото за боклука от Италия

Турция инсталира термокамери на летищатa за проверка на новия коронавирус

Разкриха телефонна измама от миналия септември

Протест срещу данъчна наредба на жълтите павета

Великотърновският университет реализира амбициозен медиен проект

Хванаха администратор от прокуратурата в Търговище с 2,96 промила алкохол Срещу служителя тече бързо производство, вече е без работа

Тесен кръг близки и приятели изпращат акад. Благовест Сендов

„Опел“ блъсна пенсионер в Бургас

Нова улица и кръгови кръстовища в Бургас

Сърбия обмисля да помогне на България строежа на “Турски поток”

Девет години чества търновският клуб UN BESO

ГДБОП задържа мъж и жена за трафик на хора с цел сексуална експлоатация в Русе

Арестуваха иманяр рецидивист в Силистра

Румен Петков за предложенията за хазарта: Грубия популизъм ще го платят българите

Областният управител Здравко Димитров връчи дипломите на отличниците от ЕГ „Пловдив“

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров връчи днес дипломите на отличниците, които завършиха Езикова гимназия „Пловдив“ (бившата Английска гимназия) с успех 6.00. Александрина Любомирова Дочева, Галина Венцеславова Ангелова, Мириям Ангелинова Хаджиева, Лусиан Николов Манолов, Стела Илиянова Тодорова и Валентина Каменова Станева получиха грамоти за отличните си постижения. Областният управител им пожела на добър час и светъл старт в живота.

Той каза, че не се съмнява в бъдещите им успехи и е убеден, че те никога няма да забравят училището, дало им стабилна основа. „За мен е привилегия да бъда с вас на този ден, в който получавате старт в живота. Бъдете успешна част от елита на Английската гимназия, чиито възпитаници са по всички краища на света“, заяви губернаторът на Пловдив. Районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова, която е председател на Обществения съвет на училището и бивш възпитаник на Английската гимназия, връчи грамоти на изявените състезатели от отбора по волейбол, които станаха първи на Ученическите игри.

Директорът на ЕГ „Пловдив“ Николай Радев изтъкна, че и тази година са в топ 10 с едни от най-високите резултати от зрелостните изпити. Средният успех от матурите на най-големия випуск у нас, който наброява 290 ученици, е 5.53, а 88% от випускниците, които се явили на изпитите за немска езикова диплома DSD, са постигнали най-високото ниво – С1 на всички компоненти.

Отличничката Галина Ангелова пък отправи благодарността на випуск 2017 към класните ръководители, учителите и ръководството на ЕГ „Пловдив“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.