Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Снабдиха още два квартала в Търново с контейнери за стари мебели До 2500 лева е глобата за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Йоанна Драгнева сподели снимки от изписването на дъщеря й

Прокуратурата подхваща продавача на „чудотворно лекарство“

МВР: Сигнали за бомби в летища и медии са изпратени и в други държави на ЕС

Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Гала, Стефан и дъщеря му на пътешествие из Европа (СНИМКИ)

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за демократите, показва или пълна неинформираност, или голяма нелоялност

Летищата във Варна и Бургас са получили електронни съобщения със заплахи за сигурността, няма отменени полети

Мадуро: От няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на САЩ

Градушка уби над 11 000 птици в САЩ

Възрастни съпрузи загинаха при катастрофа в Златаришко Дядото излязъл от пътя с ВАЗ

Златко Захович: Изключителни техничари!

Областният управител на Пловдив: „Асеновградско шосе” ще бъде изградено предсрочно!

„Асеновградско шосе” ще бъде изградено предсрочно, декларира областният управител на Пловдив Здравко Димитров след поредната инспекция на полагането на новата асфалтова настилка, която направи в четвъртък сутринта.

Губернаторът остана много доловен от качеството и темповете, с които строителите изпълняват задачите си, както и от интензивния процес на работа, който ще позволи обектът да бъде изграден предсрочно. На пътя Пловдив – Асеновград в момента е съсредоточено голямо количество строителна техника, багери, валяци и машини за полагане на асфалт, както и огромен ресурс от строителни работници, които изпълняват стриктно поставените им задачи.

Бившият управител на Областно пътно управление – Пловдив и настоящ представител на фирмата изпълнител „ИСА 2000” инж. Паун Иванов пък обясни, че в момента върху трошената бетонова основа, която се трамбова, се полага 6 сантиметров асфалтов слой, който ще предпази основата от неблагоприятните зимни метеорологични въздействия.

Остава да се асфалтират само още 4 км до кръговото кръстовище, което ще бъде изградено в началото на Асеновград. При добро време първият слой асфалтова настилка ще бъде положен изцяло до края на ноември. В момента се изграждат отводнителните и комуникационни канали, които ще минават под трасето и ще осигурят надеждна защита на положените в тях кабели. За да се изгради кръговото кръстовище до КЦМ, ще се наложи реорганизация на движението и в този участък колите ще преминават по новото трасе, докато текат строителните дейности.

Намерението на строителите е да завършат новата част от пътя до Нова година, през 2018 г., след като по него се пренасочи движението, да ремонтират старото платно. В момента вървят и процедурите по проектиране и одобряване на проекта за локалните платна, които трябва да бъдат изградени успоредно с основното трасе.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.