Срещата на върха ЕС – Турция във Варна ще се състои

Ограничено е движението през проходите “Рожен” и “Превала”

Министър Ангелкова: Ще имаме удължаване на зимния сезон

ЕС изрази солидарност с Великобритания по случая със Сергей Скрипал

Ограничават движението на камиони заради зимната обстановка Над 100 почистващи машини и 10 аварийни екипа са на терен в София

Защо е страшно да си дясната ръка на шефа?

АПИ: Към момента няма затворени пътища за леки и лекотоварни автомобили

Опасно време в цялата страна днес

Китай планира да наложи мита върху вноса на американски продукти на стойност до 3 милиарда долара

ЕС планира по-строги мерки за защита на потребителите на фейсбук и джимейл

100 хил. шофьори може да останат без работа

Тръмп замени съветника си по националната сигурност

Напред и наникъде И Барние обърна внимание, че с излизането от ЕС Великобритания напуска 750 международни споразумения

ЕС отзова посланика си в Русия Маркус Едерер

на 23 март 2018 да почерпят

Областният управител на Пловдив: Върнах незаконносъобразно решение!

“Върнах едно незаконосъобразно решение на ОбС-Съединение за предоставяне на имот на ловно-рибарско сдружение “Съединение 1906″ в землището на Церетелево, с което се учредява безвъзмездно право на ползване на изкуствена водна площ от 15 дка. То е незаконно, тъй като обектът е част от Държавния поземлен фонд”, така областният управител на Пловдив коментира поисканата му оставка от 50-ина члена на въпросното ловно-рибарско сдружение.

“Областният управител няма право да управлява и да се разпорежда с имоти на Държавен поземлен фонд. Те са от изключителната компетентност на Министерство на земеделието и храните. Бараката, за която протестиращите претендират, е била разположена в съседен имот, била е опасна, заплашена от самосрутване и вредна в хигиенно отношение. Тя не притежава строителни книжа и градоустройствен статут. Премахната е с решение на специално назначена от Община Съединение комисия съгласно ЗУТ по искане на собственика на ловната хижа, разположена в същия имот”, допълни губернаторът на Пловдив.

Той се срещна с протестиращите в присъствието на експерта от МЗХ Румен Лачев, койно предложи да се изготви пълен набор от документи. Те ще бъдат разгледани в министерството, което ще излезе с решение по двата казуса, повдигнати от Ловно-рибарско сдружение “Съединение-1906”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.