Облачно и мъгливо време днес

Днес над страната ще преобладава облачно, а преди обяд в равнините и котловините все още мъгливо време. През деня ще се появи до умерен вятър, видимостта в равнините ще се подобри, временно ще се затопли. На отделни места ще превали слаб дъжд.

Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°, показва справка на сайта на НИМХ при БАН. През нощта срещу понеделник вятърът ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух.

Над планините ще преобладава облачно време и на отделни места слабо ще превали. Ще духа силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието ще преобладава облачно, през нощта и утре преди обяд на места все още и мъгливо време. През деня ще се появи до умерен вятър, видимостта ще се подобри и временно ще се затопли. На отделни места, главно по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Максималните температури на въздуха ще са близки до температурата на морската вода: 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България