Обновиха улици във Вардим с 95 000 лева

Трасетата в свищовското село са изцяло преасфалтирани

С 95 000 лева са преасфалтирани 4700 квадратни метра от три ключови улици в свищовското село Вардим. 45 000 лева от средствата за ремонта са част от предоставените с постановление на МС 500 000 лева за ремонт на улиците в свищовските населени места, а останалите 50 000 лева са осигурени от бюджета на кметството, предвидени за текущи ремонти.

vardim_640x480

Кметът на селото Сенка Добрева сподели, че две от улиците - „Десета“ и „Първа“ са основни пътни артерии и трафикът по тях е интензивен. Преди да бъдат асфалтирани са били в изключително лошо състояние, а едната от тях не е ремонтирана повече от 35 години. Третата улица е с наскоро ремонтиран канал за отпадни води и сега, с полагането на новия асфалт процесът по възстановяване на нормални условия за движение по улицата е завършен.

Сенка Добрева изрази своята благодарност към кмета на общината Генчо Генчев, с когото работи изключително ефективно, както и на народните представители Цветан Цветанов и д-р Станислава Стоянова за ангажираността им към проблемите на жителите от общината, и за съдействието им да бъдат отпуснати средствата за рехабилитация на най-компрометираните улици в свищовските села.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България