"Обратен ефект" откриха Фестивал на греяното вино в Благоевград

Обичаната българска група, с различен стил, "Обратен ефект" откриха първия ден от Фестивал на греяното вино в Благоевград. Георги Енчев и Община Благоевград като партньори поставиха началото на първия по рода си фест, който ще радва жители и гости на града с разнообразна програма до 19 ноември.

Сцената е на площад „Македония“, а на нея ще излязат още Илия Ангелов от Диана Експрес, Монти и Ice Cream и група Хоризонт.

Първият ден от Фестивал на греяното вино премина при голям интерес. Вечерната програма бе открита от възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. След тях, обичаната група Обратен ефект представи нови песни и утвърдени хитове, на които публиката пя и танцува. Организаторите създадоха още по- уютна атмосфера с бар на открито около огнена топлина.

Фестивал на греяното вино продължава и днес до 22.00 часа. Съпътстващата вечерна програма започва с младите рок таланти от Музикална академия „Престо”. От 20.00 часа на специално реализираната сцена ще излезе, с прекрасния си теноров глас известният като солист на група "Диана Експрес", Илия Ангелов. Той е записал много от хитовете на бандата като "Блус за двама", "Молитва за дъжд", "Северина". През 1995 г. печели Голямата награда на "Златният Орфей" като солов изпълнител с песента си "Ключ от чужда стая".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони