Обрат: Деса се връща в „Левски“

 

Хеан Деса, скандално избягалият футболист на „Левски“, все пак ще се завърне на „Герена“. Перуанецът вече си е купил самолетен билет и е уведомил ръководството на „сините“, че ще поднови занимания с тима. Фланговият футболист по всяка вероятност ще представи документи от медицинска клиника, което да му послужи като оправдание за неявяването му за старта на зимната подготовка. Деса обаче не бърза с прибирането си в България, тъй като резервираните му билети са за началото на март, когато първенството вече ще е започнало.

Все още не е ясно дали тези му действия ще стопират процедурата по дисциплинарно уволнение, която „сините“ вече стартираха през януари.

При положение че на „Герена“ все пак успеят да се отърват от играча с прякор Лудия, бюджетът на „сините“ ще се облекчи с 18 000 евро на месец, колкото е и заплатата на Деса.

Докато бе в родината си, южноамериканецът успя да се забърка в пореден скандал. Неговата интимна приятелката и майка на детето му Елва Врацко разкри, че е била системно малтретирана от футболиста. Бившият модел поиска и ограничителна заповед за Деса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ