Общината с кампания за нова страница за Сливен във фейсбук

Общината в Сливен поде кампания за създаването на фейсбук-страница, посветена на Града под Сините камъни. Първият етап от акцията приключва на 21 април – съобщиха от администрацията.

На тази дата ще бъдат разгледани постъпилите от граждани предложения за име и лого на страницата. „Неотдавна бе взето решение до сградата на общината да бъде поставен знак „Аз обичам Сливен”, като думата „обичам” ще бъде заменена със символа на сърце. Тази идея е част от намеренията на общината да рекламира града. Част от хората изпратиха предложения така да се казва и новата фейсбук-страница” – съобщиха от администрацията.

Целите, които си поставят организаторите, е да се отразява живота в областния център, да се обменят мнения за проблеми и идеи за развитието му, да се задават въпроси към институциите и да се получават отговори, да бъде възобновен интереса към Сливен, включително и сред сливенците, които живеят в чужбина.

„Проектът няма да има нищо общо с политика и партии, искаме да остане траен продукт. Надяваме се чрез фейсбук-страницата да обединим усилията на хората за по-добра градска среда и по-добър живот. Представители на бизнеса пък се надяват така нуждите им от квалифицирани кадри да стигнат до тях. Вярно е, че в момента в социалните мрежи има доста групи, посветени на Сливен, но повечето от тях са с някаква конкретна насоченост. Освен това новата страница няма да е на общинската администрация. Ще могат да я администрират граждани” – каза още от общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони