Община Асеновград осигури 1800 лв. награден фонд за международния конкурс за хумор и сатира

Община Асеновград осигури 1800 лв. награден фонд за международния конкурс за хумор и сатира „Голямата къща на мъдрите хора – Асеновград 2018”. Темата на шестото издание на конкурса, който е анонимен, е „Хомо хомини лупос ест” („Човек за човека е вълк”).

Всеки участник може да изпрати до три неподписани творби на хартиен носител в голям плик, в който да постави в малък плик своите координати. Творците могат да участват с кратки форми: басни, стихотворения, фейлетони, миниатюри, епиграми и афоризми до една машинописна страница. Участниците в конкурса да изпращат своите творби на четлив български език. За втора поредна година Община Асеновград обявява и конкурс за карикатури.

Участниците в този конкурс имат право да изпращат до 3 карикатури във формат А4 (21х29.7 см). Победителите в двата конкурса ще бъдат награден с по 500 лв., класираните на второ място – с по 300 лв., а заелите трето място – с по 100 лв. Крайният срок за изпращане на творбите и карикатурите е 21 април 2018 г. на адреса на Община Асеновград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони