Община Асеновград пусна поръчка за канцеларски материали за 70 000 лв.

Община Асеновград обяви обществена поръчка на стойност 70 000 лв. без ДДС за доставка на канцеларски материали и дребно офис оборудване за нуждите на кметската администрация и структурите й. Офертите ще бъдат отворени на 22 февруари (сряда), а най-голяма тежест при оценяването ще имат предложените цени и отстъпки за материали извън основния списък.

Поръчката е разделена на две обособени позиции, като предвидената сума за първата от тях е 45 000 лв. и включва кутии за подреждане, пликове, хартия, дъски, пинчета, перфоратори, щредери (машини за унищожаване на документи) и др. Община Асеновград се интересува от цените на всякакъв вид калкулатори - джобни, тип бележник, настолни големи и настолни средни. От кандидатите се очаква още цена за флумастери в различен комплект, карфици, пергели, обикновени и автоматични острилки, визитници, кърпички за почистване на компютър и маркери.

Доставките на стоките по втората обособена позиция с прогнозна цена от 25 000 лв. са по списък, определен от държавата. Става дума за документи, предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или стопански субекти с основна цел социално и професионално интегриране на хора с увреждания или в неравностойно положение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони