Доналд Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани за да спрат масовите стрелби в училищата

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Корея похарчи над 220 000 долара за тридневната визита на сестрата на Ким Чен-ун

Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Ангела Меркел осъди смъртта на цивилни граждани в Сирия

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в Eвропа

Община Асеновград пусна поръчка за канцеларски материали за 70 000 лв.

Община Асеновград обяви обществена поръчка на стойност 70 000 лв. без ДДС за доставка на канцеларски материали и дребно офис оборудване за нуждите на кметската администрация и структурите й. Офертите ще бъдат отворени на 22 февруари (сряда), а най-голяма тежест при оценяването ще имат предложените цени и отстъпки за материали извън основния списък.
Поръчката е разделена на две обособени позиции, като предвидената сума за първата от тях е 45 000 лв. и включва кутии за подреждане, пликове, хартия, дъски, пинчета, перфоратори, щредери (машини за унищожаване на документи) и др. Община Асеновград се интересува от цените на всякакъв вид калкулатори – джобни, тип бележник, настолни големи и настолни средни. От кандидатите се очаква още цена за флумастери в различен комплект, карфици, пергели, обикновени и автоматични острилки, визитници, кърпички за почистване на компютър и маркери.
Доставките на стоките по втората обособена позиция с прогнозна цена от 25 000 лв. са по списък, определен от държавата. Става дума за документи, предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или стопански субекти с основна цел социално и професионално интегриране на хора с увреждания или в неравностойно положение.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете